Pak slaag voor vrouwenmepper! 'Boksertje haalt uit (video) Nieuws
Nieuws

Pak slaag voor vrouwenmepper! 'Boksertje haalt uit (video)

Pak slaag voor vrouwenmepper! 'Boksertje haalt uit (video)

Een vrouw slaan werd flink bestraft toen een man betrapt werd in het toilet van een sportcentrum. Een oplettende amateur bokser pakte de minkukel stevig aan en sloeg deze knock-out.

Vrouwen slaan is een van de laagste dingen die je kunt doen als man. Als je gesnapt wordt wat helaas niet altijd gebeurt door een iemand die kan vechten, wacht een pak slaag. Dat gebeurde ook de man in de video die een dame sloeg.

Handjes thuis

Kennelijk had de vent avances gemaakt naar de dame maar was deze daar niet van gediend. Toen de amateur bokser op het lawaai afkwam ging het los. De handtastelijke man ging binnen 14 seconden KO.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws