Pak slaag voor hufter die man (70) mishandelde! 'Domme zet' (video) Nieuws
Nieuws

Pak slaag voor hufter die man (70) mishandelde! 'Domme zet' (video)

Pak slaag voor hufter die man (70) mishandelde! 'Domme zet' (video)

Omari Garland, de man die vorige maand werd opgepakt van het mishandelen en beroven van een 70-jarige Aziatische man in Fairfield, kreeg een stevig pak slaag in een sportschool. Garland was daar binnen gelopen en daagde een ervaren vechter uit. Beelden van de afranseling zijn online gezet.

Train 4 Life Center in Suisun City, Californië, beweert dat Omari Garland ruzie had met een andere Aziatische man in hun sportschool. Dit bleek echter de veel kleinere Terrance "Wrong Turn" Saeteurn bleek te zijn, een professionele MMA-vechter, een domme zet van Garland.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Train 4 Life Center #T4LOhana (@train4lifecenter)

Het Train 4 Life Center in Suisun City legde uit dat Garland naar verluidt de vechtsportschool binnenliep om te trainen. Hij besloot een tegenstander te kiezen die niet van zijn eigen grootte was, volgens een bericht op hun Instagram-account. Dat liep slecht af voor de crimineel. Deze kreeg er flink van langs.

Time out

In de video van de het gevecht is te zien hoe Garland oproept tot een time-out kort nadat het gevecht met Saeteurn begint. De eigenaar van de sportschool is horen en zegt: "Je komt mijn sportschool binnen, je daagt de kleinste man in mijn sportschool en nu wil je een time-out?" Daarna eist hij dat Garland de sportschool verlaat.

Volgens de rechtbankverslagen heeft Garland op 8 juli zijn borgsom van $ 45.000 betaald. Garland moet op 5 augustus voor de rechtbank verschijnen voor een hoorzitting.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws