Pak slaag voor 'DILDO' zwaaiende bokser! 'Dat doe je toch niet" (video) Nieuws
Nieuws

Pak slaag voor 'DILDO' zwaaiende bokser! 'Dat doe je toch niet" (video)

Pak slaag voor 'DILDO' zwaaiende bokser! 'Dat doe je toch niet" (video)

Bokser Brodnicka werd zwaar mishandeld in een MMA-gevecht door haar Poolse rivaal Aniela 'Lil Masti' Bogusz. Brodnicka die een zwarte dildo in het gezicht van haar tegenstander duwde bij het wegen, moest daar in de wedstrijd flink voor boeten.

Bokskoningin Brodnicka, die een record van 20-1 in de ring heeft als voormalig Europees en WBO-kampioen supervedergewicht, maakte haar MMA-debuut tegen 'Lil Masti' een vrouw die voorheen bekend stond als 'Sexmasterka' vanwege haar erotische imago.

Gekkenhuis

De vreemde en wondere wereld van de Poolse MMA serveerde dit weekend zijn nieuwste surrealistische traktatie toen 'Lil Masti' wraak nam door Ewa Brodnicka te slopen in hun wedstrijd.

De spanningen waren al hoog opgelopen tijdens de staredown tussen Bogusz, een social media influencer die popster werd, en Brodnicka terwijl ze zich voorbereidden op hun High League-confrontatie in de Ergo Arena in Gdansk-Sopot. Kijk en oordeel zelf……

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws