PAK SLAAG: MMA-vechter breekt arm van verkrachter (video) Nieuws
Nieuws

PAK SLAAG: MMA-vechter breekt arm van verkrachter (video)

PAK SLAAG: MMA-vechter breekt arm van verkrachter (video)

Geanous werd wakker van het geschreeuw van zijn zuster die wakker werd omdat een man haar aanraakte terwijl zij sliep zo meld Metro.co.uk. Het incident vond afgelopen 11 december plaats.

"Ik hoorde mijn zuster om hulp roepen en nam gelijk actie, de verkrachter had het al op een lopen gezet maar ik kregen hem te pakken. Omdat ik getraind ben in MMA-vechten en kickboksen nam ik hem in een wurggreep. Terwijl we naar grond gingen brak ik zijn arm door mijn gewicht,"zegt Geanous.

Het verkeerde huis

De zus verklaard dat zij lag te slapen en iemand haar voelde aanraken op intieme plekken: "Ik wist dat het mijn man niet was en begon gelijk te schreeuwen, ook mijn nichtje die wakker werd begon luidkeels om hulp te roepen. Toen droop de man af en vluchtte," zegt de vrouw die anoniem wil blijven.

De dader David Ceja, 38 werd gelijk gearresteerd, de man bleek in hetzelfde appartementen complex te wonen maar leefde een teruggetrokken leven. Veja had niet gerekend op de MMA en kickboksen kunsten van Geanous en koos het verkeerde huis. 'Ceja is beschuldigd van inbraak en seksueel misbruik.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws