Overweegt Jamal Ben Saddik een overstap naar de UFC? Nieuws
Nieuws

Overweegt Jamal Ben Saddik een overstap naar de UFC?

Overweegt Jamal Ben Saddik een overstap naar de UFC?
Overweegt Jamal Ben Saddik een overstap naar de UFC?

Het is erg rustig rondom GLORY kickboxing zwaargewicht en titel uitdager Jamal Ben Saddik

Echter plaatste de sympathieke kickbokser dinsdag op Instagram een foto en video na een langere tijd stil te zijn geweest. Op de foto en de korte video is Ben Saddik te zien terwijl hij traint met de Nederlandse top MMA-vechter Alistair Overeem die bij de UFC vecht.

Maandag was al een Insta post voorbij gekomen van Dion Staring waar hij samen met Ben Saddik te zien was en hen bedankte voor de training. Met de aanstaande rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari welke op 21 december plaats zal vinden lijkt Ben Saddik gepasseerd te zijn voor een titelgevecht tegen Verhoeven, dit was Ben Saddik wel in het vooruitzicht gesteld.

Overstap naar de UFC

Oplettende fans was het opgevallen dat Ben Saddik gestopt zou zijn met het volgen van het Instagram account van GLORY Kickboxing en de UFC is gaan volgen. Uit reacties onder de Poll op de Vechtsport Info Facebook pagina werd dit door verschillende fans gemeld.

ZIE OOK >> POLL wijst uit dat Jamal Ben Saddik een titelgevecht bij GLORY verdiend

Betekent de training met UFC-vechter Overeem dat Ben Saddik een stap gaat zetten richting MMA en wellicht de Amerikaanse organisatie? Opvallend is dat er nog geen verklaring van Ben Saddik noch van GLORY is gekomen over de situatie Ben Saddik en een titelgevecht.

Dit bericht bekijken op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Jamal Ben Saddik (@jamalbensaddik) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws