Overleden bokser Scott Westgarth redt zeven levens! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Overleden bokser Scott Westgarth redt zeven levens!

Overleden bokser Scott Westgarth redt zeven levens!

Scott’s rouwende moeder Rebecca, sprak vol trots dat haar liefdevolle en inmiddels overleden zoon nog steeds anderen helpt, zelfs na zijn dood. Ze zei: “Hij hielp mensen tot het einde toe. “Hij kwam altijd op voor de underdog, hij zou iedereen helpen. Hij was zo vriendelijk, blij, dapper … “Nu wil ik dat mensen niet alleen de bokser onthouden, maar ook de man die hij was, “zegt Rebecca.

Het is slechts een kwestie van winnen of verliezen

Scott, 31, overleed na het winnen van een gevecht in februari van dit jaar. “Ik ben blij dat we een mooie show hebben geven en iedereen konden vermaken. “Het is een kwestie van er een te kunnen nemen om er soms een te geven. “Ik boks omdat ik ervan geniet, dat is de enige reden dat ik het doe. “Ik ga graag met de jongens naar de sportschool en train, ongeacht winnen of verliezen, ” zei Scott na de gewonnen partij. Echter wreef hij constant langs zijn hoofd tijdens het interview, hij had blijkbaar een bloeding in de hersenen opgelopen in de partij tegen Doc spelman. Die overigens na de partij serieus overwoog om te stoppen met boksen.

Geen besef dat Scott orgaandonor was

Na het interview werd Scott met spoed naar het ziekenhuis vervoert, met zijn moeder aan zijn zijde.  Ze zei: “Ik wist het niet, maar hij had zijn naam drie keer op de orgaandonor lijst neergezet. “Toen ik hem in het ziekenhuis ging opzoeken, gaf ik hem kussen en legde ik mijn hand op zijn hart en het was zo sterk. “Ik dacht gewoon dat ‘wie zijn hart krijgt geluk heeft’. “In het ziekenhuis vertelden ze me dat zeven mensen gered waren. Hij hielp mensen tot het einde van zijn leven, zo was hij. Hij zou altijd iemand helpen. “

Bekijk ook

⚠️ 🎥 Whiplash: Duw kost UFC’er Klose wedstrijd

Drakkar Klose kan niet vechten vandaag tegen Jeremy Stephens

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page