Overleden bokser Scott Westgarth redt zeven levens! Nieuws
Nieuws

Overleden bokser Scott Westgarth redt zeven levens!

Overleden bokser Scott Westgarth redt zeven levens!

Overleden bokser Scott Westgarth redt zeven levens!

Het is slechts een kwestie van winnen of verliezen

Scott, 31, overleed na het winnen van een gevecht in februari van dit jaar. "Ik ben blij dat we een mooie show hebben geven en iedereen konden vermaken. "Het is een kwestie van er een te kunnen nemen om er soms een te geven. "Ik boks omdat ik ervan geniet, dat is de enige reden dat ik het doe. "Ik ga graag met de jongens naar de sportschool en train, ongeacht winnen of verliezen, " zei Scott na de gewonnen partij. Echter wreef hij constant langs zijn hoofd tijdens het interview, hij had blijkbaar een bloeding in de hersenen opgelopen in de partij tegen Doc spelman. Die overigens na de partij serieus overwoog om te stoppen met boksen.

Geen besef dat Scott orgaandonor was

Na het interview werd Scott met spoed naar het ziekenhuis vervoert, met zijn moeder aan zijn zijde. Ze zei: "Ik wist het niet, maar hij had zijn naam drie keer op de orgaandonor lijst neergezet. "Toen ik hem in het ziekenhuis ging opzoeken, gaf ik hem kussen en legde ik mijn hand op zijn hart en het was zo sterk. "Ik dacht gewoon dat 'wie zijn hart krijgt geluk heeft'. "In het ziekenhuis vertelden ze me dat zeven mensen gered waren. Hij hielp mensen tot het einde van zijn leven, zo was hij. Hij zou altijd iemand helpen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws