Overeem fans kopen massaal Glory tickets! 'Vak 122 is van ons'
Home / Nieuws / Overeem fans kopen massaal Glory tickets! ‘Vak 122 is van ons’

Overeem fans kopen massaal Glory tickets! ‘Vak 122 is van ons’

Overeem fans kopen massaal Glory tickets! 'Vak 122 is van ons'

Alistair Overeem kan rekenen op flink wat steun van de kickboksfans, deze kopen massaal tickets om de UFC-legende tegen Rico Verhoeven de strijd te zien aangaan. 23 oktober gaat het gebeuren in het Gelredome, Arnhem.

De voorpret voor het gevecht tussen Overeem en Verhoeven is al begonnen. Vandaag ging de kaart verkoop van start voor Glory Collision 3. De fans doken er massaal op en de €40 kaarten waren bonnen no-time uitverkocht, er was zelfs een wachtrij voor de tickets.

Onder de snelle kopers waren ongetwijfeld fans uit het ‘Amersfoort Legioen’, de woonplaats van Overeem. Via social media werd al opgeroepen om de vechter te steunen en kaarten te kopen.

Ga je mee?

,,Vanaf morgen zal de reguliere kaartverkoop van start gaan, voor de mensen die nog geen kaartje hebben is dit het moment om je aan te sluiten bij het Amersfoort Legioen” schrijft Fabrice Deters initiatiefnemer van de actie. ,,Vak 122 zal op 23 oktober namelijk veranderen in vak 033! “

Er wordt zelfs gezorgd voor vervoer naar het evenement; ,,Stuur mij een app of bericht en dan stuur ik een tikkie van 15,- en dan ben je verzekerd van een plek in de bus. Een plek waar je als Rico fan niet moet gaan zitten lijkt dus Vak 122/033, niet dat er iets zou gebeuren maar je wordt vast overstemt door de Overeem fans.

Bekijk ook

‘Onterecht verloren!’ NL’ er Buist niet blij (video)

Die jury ook....

Bokser (21) zwaar gewond door verkeersongeval (video)

De bokser reed samen met zijn broer in de auto

Plof! Wannabe Ninja KO’t zichzelf: Plat op z’n muil (video)

Teveel naar Ninja of vechtfilms kijken zegt niet dat je gelijk een expert bent.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page