Overeem fans kopen massaal Glory tickets! 'Vak 122 is van ons' Nieuws
Nieuws

Overeem fans kopen massaal Glory tickets! 'Vak 122 is van ons'

Overeem fans kopen massaal Glory tickets! 'Vak 122 is van ons'

Alistair Overeem kan rekenen op flink wat steun van de kickboksfans, deze kopen massaal tickets om de UFC-legende tegen Rico Verhoeven de strijd te zien aangaan. 23 oktober gaat het gebeuren in het Gelredome, Arnhem.

De voorpret voor het gevecht tussen Overeem en Verhoeven is al begonnen. Vandaag ging de kaart verkoop van start voor Glory Collision 3. De fans doken er massaal op en de €40 kaarten waren bonnen no-time uitverkocht, er was zelfs een wachtrij voor de tickets.

Onder de snelle kopers waren ongetwijfeld fans uit het 'Amersfoort Legioen', de woonplaats van Overeem. Via social media werd al opgeroepen om de vechter te steunen en kaarten te kopen.

Ga je mee?

,,Vanaf morgen zal de reguliere kaartverkoop van start gaan, voor de mensen die nog geen kaartje hebben is dit het moment om je aan te sluiten bij het Amersfoort Legioen" schrijft Fabrice Deters initiatiefnemer van de actie. ,,Vak 122 zal op 23 oktober namelijk veranderen in vak 033! "

Er wordt zelfs gezorgd voor vervoer naar het evenement; ,,Stuur mij een app of bericht en dan stuur ik een tikkie van 15,- en dan ben je verzekerd van een plek in de bus. Een plek waar je als Rico fan niet moet gaan zitten lijkt dus Vak 122/033, niet dat er iets zou gebeuren maar je wordt vast overstemt door de Overeem fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws