Overeem en Verhoeven naar verluidt in gesprek over twee gevechten deal! Nieuws
Nieuws

Overeem en Verhoeven naar verluidt in gesprek over twee gevechten deal!

Overeem en Verhoeven naar verluidt in gesprek over twee gevechten deal!

De controverse is nog niet over i.v.m. de uitdaging die Rico Verhoeven deed naar Alistair Overeem.

Overeem en Verhoeven naar verluidt in gesprek over twee gevechten deal!

Website K1anoop melde dat er gesprekken zouden zijn voor een zogenaamde two fight deal, die zowel de GLORY Kickboxing als de UFC regels zouden kunnen omvatten voor elk van de twee voorgestelde gevechten, dit is gemeld volgens bronnen in de buurt van de beide vechters.

Overeem heeft vragen

Hoewel Overeem in de afgelopen jaren een aantal vragen heeft opgeworpen over een potentiële terugkeer naar kickboxing via GLORY, is de escalatie van de woorden tussen zichzelf en Verhoeven niet zonder bedoeling. Rico duwde Overeem onlangs naar voren (bij GLORY 45 Amsterdam), toen hem werd gevraagd over toekomstige uitdagingen, en richtte zijn pijlen op de UFC zwaargewicht.

The Reem "is geen vreemdeling in de wereld van het kickboksen, die de meest prestigieuze prestatie in de sport heeft behaald door de K-1 World Grand Prix in 2010 te winnen. Op dat moment deed hij nog volop aan kickboksen, Overeem zijn kickboks carierre ging destijds in een stroom versnelling, met inbegrip van zijn KO-overwinning over Badr Hari in Dynamite 2008 nadat hij door de "Golden Boy" werd uitgedaagd.

Rivaliteit tussen Overeem en Hari van epische proporties

De rivaliteit tussen Overeem en Hari was van epische proporties destijds, en dat zou ook één gevecht moeten zijn in K-1 en de andere in MMA. Echter, de rematch zou onder de K-1 noemer zijn, met Overeem die verklaarde dat Badr hem niet tegen hem in de MMA zou vechten. De rematch werd gewonnen door Hari, waardoor de trots van kickboksen werd hersteld.

Over Verhoeven zijn in de afgelopen jaren sterke geruchten geweest, dat hij op de rand van de UFC zou zijn geweest, met andere woorden bijna een overstap zou hebben gemaakt. De GLORY kampioen heeft een 1-0 MMA record, en heeft een succesvol verleden in zowel Nederlandse als Europese BJJ toernooien. Verhoeven mag niet onderschat worden als simpelweg alleen een technische kickbokser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws