Overeem bereidt zich voor op Verhoeven! 'vechtkennis en ervaring' Nieuws
Nieuws

Overeem bereidt zich voor op Verhoeven! 'vechtkennis en ervaring'

Overeem bereidt zich voor op Verhoeven! 'vechtkennis en ervaring'

Voor Overeem zal het gevecht tegen Verhoeven een vernieuwde kennismaking zijn met het kickboksen voor een groot publiek. De topknokker bracht de laatste jaren door in de UFC-kooi, maar moest afscheid nemen en werd ingelijfd door Glory.

Groter dan het gevecht tussen Overeem en Verhoeven lijkt het dit jaar niet meer te worden in de kickbokswereld. Critici vinden door de aankondiging van het gevecht nog voor op 4 september Badr Hari zijn rentree maakt tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek een domper voor dat gevecht. Maar dat mag de pret niet drukken.

We gaan ervoor

Om zich goed voor te bereiden en wellicht de titel af te snoepen van Verhoeven bereidt Overeem zich voor in Texas (Amerika), niemand minder dan K-1 vechter en MMA grootheid James McSweeney helpt Overeem zijn wapens aan te scherpen. Een het gaat voortvarend.

Weer een mooie week training bijna achter de rug…… Elke dag geweldige sessies McSweeney martialarts die Alistair Overeem helpt zich voor te bereiden op zijn wereldtitelgevecht tegen Rico voor Glory Kickboxing op 23 oktober", schrijft McSweeney. ,,Onze reis in het vechtspel is erg lang geweest en wereldwijd van k1 tot MMA. Dus we gebruiken onze ervaring met wereldwijde coaching en vechtkennis, elke sessie is leren, doorgaan en perfectie creëren. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws