Overeem bereidt zich voor op Verhoeven! 'vechtkennis en ervaring'
Home / Nieuws / Overeem bereidt zich voor op Verhoeven! ‘vechtkennis en ervaring’

Overeem bereidt zich voor op Verhoeven! ‘vechtkennis en ervaring’

Alistair Overeem staat op 23 oktober tegenover Rico Verhoeven in een strijd om diens Glory wereldtitel. Het wordt een strijd tussen de legende Overeem en koning van het kickboksen Verhoeven.

Voor Overeem zal het gevecht tegen Verhoeven een vernieuwde kennismaking zijn met het kickboksen voor een groot publiek. De topknokker bracht de laatste jaren door in de UFC-kooi, maar moest afscheid nemen en werd ingelijfd door Glory.

Groter dan het gevecht tussen Overeem en Verhoeven lijkt het dit jaar niet meer te worden in de kickbokswereld. Critici vinden door de aankondiging van het gevecht nog voor op 4 september Badr Hari zijn rentree maakt tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek een domper voor dat gevecht. Maar dat mag de pret niet drukken.

We gaan ervoor

Om zich goed voor te bereiden en wellicht de titel af te snoepen van Verhoeven bereidt Overeem zich voor in Texas (Amerika), niemand minder dan K-1 vechter en MMA grootheid James McSweeney helpt Overeem zijn wapens aan te scherpen. Een het gaat voortvarend.

Weer een mooie week training bijna achter de rug…… Elke dag geweldige sessies McSweeney martialarts die Alistair Overeem helpt zich voor te bereiden op zijn wereldtitelgevecht tegen Rico voor Glory Kickboxing op 23 oktober”, schrijft McSweeney. ,,Onze reis in het vechtspel is erg lang geweest en wereldwijd van k1 tot MMA. Dus we gebruiken onze ervaring met wereldwijde coaching en vechtkennis, elke sessie is leren, doorgaan en perfectie creëren. “

Bekijk ook

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: ‘Gratis kijken’

Vandaag 23 oktober is het dan zover

Genadeklap! ‘Jamal’s kans tegen Rico is nu’ (video)

De stand tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik is 1-1

Hesdy mag niet naar Glory! ‘Tijd voor actie’

Laat het me weten...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page