Oud tegenstander Rico Verhoeven onder vuur om comeback Nieuws
Nieuws

Oud tegenstander Rico Verhoeven onder vuur om comeback

Oud tegenstander Rico Verhoeven onder vuur om comeback
Oud tegenstander Rico Verhoeven onder vuur om comeback

Voormalig UFC-zwaargewicht Antonio ‘Bigfoot’ Silva klaar voor zijn terugkeer naar het MMA. Hij stond ook al eens tegenover Rico Verhoeven.

Silva die naast de UFC ook bij Strikeforce en GLORY Kickboxing in de ring stond heeft een contract getekend met de in Brazilië gevestigde Tauro MMA. Hij neemt het op tegen een voormalige LFA zwaargewicht Brett Martin in Florida.

Paar keer knock-out

De comeback van Silva staat onder zware kritiek. Hij heeft een groot aantal knock-out verliezen onder andere tegen GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven. Als zijn laatste 5 MMA gevechten heeft Silva verloren.

Vorig jaar vocht Silva onder de vlag van Bare Knuckle FC en werd uitgeschakeld door Gabriel Gonzaga. Hij strekt zich uit tot 2014 en werd uitgeschakeld of ging knock-out in acht van zijn tien gevechten op het gebied van MMA, kickboksen en boksen met blote vuist.

Onverantwoord

Hij nam weliswaar de wedstrijd tegen Verhoeven aan maar dat was een compleet debacle. "Hij vocht alleen maar tegen Verhoeven omdat hij geld nodig heeft. Men kan alleen maar aannemen dat dit de reden is dat hij actief blijft in de vechtsport," zegt een van de critici.

Verwacht wordt dat Silva's terugkeer naar MMA weer een nederlaag zal opleveren. Zijn tegenstander Brett Martin zou de LFA-kampioen zwaargewicht zijn geweest. Dit ging niet door omdat hij te zwaar was op een weging en de titel aan zijn neus voorbij ging terwijl hij wel zijn wedstrijd won.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws