Home / Nieuws / Oud-Taekwondo kampioen vermoord teruggevonden op Kreta

Oud-Taekwondo kampioen vermoord teruggevonden op Kreta

Van 6 t/m 8 oktober vindt de 6e editie van het Taekwondo Kamp Nederland plaats. En jij kunt erbij zijn!
Niet aan artikel gerelateerd beeld

De Griekse politie onderzoekt de moord op Suzanne Eaton, een Amerikaanse Oud-Taekwondo kampioen en wetenschapper.

De overblijfselen van Dr. Suzanne Eaton werden donderdag gevonden in een nazi-tijdperk bunker op het eiland Kreta, meldde CNN. Zij was gaan hardlopen maar keerde niet terug naar haar hotel.
 
Eaton, die Kreta bezocht om een ​​lezing te geven, had een zwarte band in Taekwondo en was in het verleden meerdere malen kampioen in haar sport. Eerst dacht men dat ze misschien flauwgevallen was door de intense zomerhitte of een ongeluk had gehad.

Brute moord

Haar lichaam werd uiteindelijk gevonden in een bunker die door de nazi’s was gebouwd tijdens de tweede wereldoorlog, deze wordt veelal gebruikt door Neo Nazi’s om bijeenkomsten te houden. Eaton werkte onder andere voor het Max Planck instituut welke onderzoek doet naar

Twee mannen zijn aangehouden waarvan een bekend heeft Eaton te hebben verkracht en op brute wijze te hebben vermoord. De politiechef van Kreta Konstantinos Lagoudakis zei dat hij in zijn ambtstermijn nog nooit een degelijke brute moord heeft meegemaakt.

Bekijk ook

SCHEIDS SLAAT KICKBOKSER: Aanklacht wegens mishandeling

Tijdens een vechtsport gala welke afgelopen zondag 8 december gehouden werd in Capelle a/d IJssel, liepen de gemoederen aardig op.

MIX VAN VECHTSPORTEN EN SCHAKEN: In Utrecht kan het

Vechtsport en schaken, voor velen nog een onwaarschijnlijke combinatie, maar in de Utrechtse wijk Kanaleneiland begint het al een traditie te worden.

K-1 legende Stefan Leko vecht voor WCFA wereldtitel in Steenwijk

Niemand minder dan K-1 kickbokslegende Stefan Leko, zal op zaterdag 22 februari in actie komen.