'Opzouten!' YT-Bokser Jake Paul geeft Mascotte pak slaag (video) Nieuws
Nieuws

'Opzouten!' YT-Bokser Jake Paul geeft Mascotte pak slaag (video)

'Opzouten!' YT-Bokser Jake Paul geeft Mascotte pak slaag (video)

Jake Paul de boksende YouTuber, zorgde voor opschudding bij een NBA-wedstrijd tussen de Minnesota Timberwolves en de Houston Rockets. Door een van de mascottes met een rechtse hoek neer te slaan maakte Paul zich niet echt populair.

De KO op de mascotte schokte het basketbal publiek toen deze zagen hoe hun teammascotte op het veld 'uitgeschakeld' werd door Paul. De Amerikaan nam een kijkje bij de NBA-wedstrijd tussen de Minnesota Timberwolves en de Houston Rockets.

Terwijl zijn broer Logan diens WWE-debuut maakt op Wrestlemania 38., bezocht Jake de wedstrijd waarvoor hij werd uitgenodigd, om oog in oog te komen met de mascotte van het thuisteam, Clutch. De mascotte droeg enorm grote bokshandschoenen.

De Clutch kwijt

Clutch richtte zich speels op Paul en tikte hem aan voordat hij de YouTuber begon uit te nodigen om een rondje te boksen. Deze zei de Mascotte op te zouten. De menigte in de arena leek geschokt toen ze Paul met een stoot zagen reageren, waardoor Clutch bewegingloos op de grond bleef liggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws