'Opzouten Red Bull!' Bokskoning Fury lanceert eigen energiedrank Nieuws
Nieuws

'Opzouten Red Bull!' Bokskoning Fury lanceert eigen energiedrank

'Opzouten Red Bull!' Bokskoning Fury lanceert eigen energiedrank

Tyson Fury, WBC-bokskampioen heeft genoeg van RedBull en Monster Energy en komt met zijn eigen energiedrank op de markt 'Furocity'.

Het bokszwaargewicht Fury, 33, kondigde al eerder aan met een reeks voedings- en dranksupplementen te komen. Fury heeft plannen om op een later tijdstip uit te groeien tot marktleider. Met als eerste product een energiedrank met zijn naam erop.

Dikke winst

Vandaag lanceerde Fury zijn Furocity energiedrank en zegt Red Bull en Monster Energy op moeten zouten want hij zal ze van de markt drukken. De slogan van het merk luidt: 'In tegenstelling tot mijn tegenstanders is Furocity een echte klapper. Het gaat erom je dag harder te maken en het moment te laten tellen. Het is een gevoel dat je niet kunt bottelen. Dus ik deed het in een blikje.'

Fury is niet de enige prof vechter die in de voedsel en drank industrie stapt. Zo lanceerde UFC-ster Conor McGregor een eigen Whiskey merk welke hij recentelijk voor meer dan 100 miljoen verkocht aan een grote alcohol producent.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws