Opleiding Martial Arts, Muay Thai en Kickboks Trainer Nieuws
Nieuws

Opleiding Martial Arts, Muay Thai en Kickboks Trainer

Opleiding Martial Arts, Muay Thai en Kickboks Trainer

Duur : 10 bijeenkomsten van 4 uur per 3 weken

Tijdstip: zaterdags van 12.00 tot 16.00 uur

Opleidings data
zaterdag 2 september 2017 zaterdag 16 december 2017
zaterdag 23 september 2017 zaterdag 6 januari 2018
zaterdag 14 oktober 2017 zaterdag 27 januari 2018
zaterdag 4 november 2017 zaterdag 17 februari 2018
zaterdag 25 november 2017 zaterdag 10 maart 2018
Examendag nader te bepalen.

opleiding tot Muay Thai en Kickboks trainer

Waarom een opleiding tot leraar Martial Arts (Muay Thai) Kickboxing?

(Muay thai) Kickboxing is een van de meest snelst groeiende vechtsporten in Nederland. Als Leraar Martial Arts (Muay thai) Kickboxing geef je op een pedagogische, verantwoorde en integere wijze trainingen en workshops aan zowel breedte- als wedstrijdsporters vanaf beginners t/m gevorderden- en wedstrijdniveau (mannen en vrouwen van jeugdigen t/m volwassenen). Zeker met de komst van de vechtsport autoriteit is het zaak dat als je les geeft op een spotschool je ook daadwerkelijk een erkende opleiding hebt gevolgd.

Je laat je deelnemers kennis maken met de vechtsportcultuur (etiquette, regels, bond en geschiedenis). Het werkveld waar je in terecht komt is bijvoorbeeld een vechtsportschool, workshops/seminars op scholen en fitnesscentra.

Je bereidt wedstrijdvechters voor en begeleidt deze voor, tijdens en na de wedstrijden. Je stuurt het middenkader van LMA KSS niveau2 of gelijkwaardig aan. Je bent in staat om hulpvragen te verwoorden en deskundigen te raadplegen. Je organiseert Kickboxing gerelateerde activiteiten. De trainer is zich altijd bewust van de verantwoordelijke taak en voorbeeldfunctie die hij/zij heeft t.o.v. zijn leerlingen en de sport/maatschappelijke omgeving en draagt dit uit.

Meer info over de opleiding tot Muay Thai en Kickboks trainer

Is je interesse gewekt en wil je meer info over deze opleiding ga dan naar de website van Mido gym en lees er meer over.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws