OPGEPAKT: Sportschool gebruikt door anti-corona complot groep Nieuws
Nieuws

OPGEPAKT: Sportschool gebruikt door anti-corona complot groep

OPGEPAKT: Sportschool gebruikt door anti-corona complot groep
OPGEPAKT: Sportschool gebruikt door anti-corona complot groep

Er zijn allerlei complot theorieën over het coronavirus. Waar groepen omheen zijn ontstaan die verwijzen naar kwade opzet en het ontstaan van het virus.

Niet alleen in Nederland zijn anti coronamaatregelen groeperingen die weigeren te geloven in het coronavirus. Ook in het buitenland zijn er grote groepen mensen die fel tegen de maatregelen ingaan.

Teveel mensen bij elkaar

In Melbourne, Australië heeft voormalig MMA-vechter Nick Patterson een groep opgericht. Deze komen wekelijks in zijn sportschool, Combat Athlete bijeen. Om samenzweringstheorieën over het coronavirus te bespreken, zo meldt de Daily Mail.

De wekelijkse vergaderingen van Patterson vinden plaats ondanks dat er nog steeds beperkingen zijn. Bijeenkomsten van meer dan twee personen zijn niet toegestaan. Hij richtte ook een website op die fungeert als een bron voor anti-masker samenzwering theoretici.

Uit de auto gesleept

Een vrouw werd gearresteerd bij een wegversperring door de politie in de buurt van de sportschool van Patterson. Waar ten minste 50 coronavirus-complot theoretici elkaar waren. De politie sloeg naar verluidt het autoraam van de vrouw kapot.

Ook werd zij met geweld uit de auto gesleept nadat ze weigerde zich te identificeren bij de agenten. Volgens Daily Mail zei de vrouw tegen een van de agenten dat 'dit onwettig is'. Toen ze toch in hechtenis werd genomen. Waarop een politieagent antwoordde 'nee, dat is het niet'.

Weigeren

Het blijft onduidelijk of de vrouw die bij de wegversperring werd gearresteerd lid was van de groep. Al moet worden opgemerkt dat de groep altijd weigert mee te werken met de politie.

Patterson is een MMA-vechter met een professioneel record van 18-6, waaronder overwinningen tegen voormalige UFC-vechters. Hij beweerde in een interview in 2015 dat hij "contact" heeft gehad met de UFC. En "wachtte op een kans om er te vechten". Maar dat is er nooit van gekomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws