Opgefokte vechter dreigt 'nep f*ck' rivaal te slopen
Home / Nieuws / Opgefokte vechter dreigt ‘nep f*ck’ rivaal te slopen

Opgefokte vechter dreigt ‘nep f*ck’ rivaal te slopen

Hector Lombard heeft opnieuw zijn pijlen gericht op Tyron Woodley. Beide voormalig UFC-vechters zijn niet bepaalt vrienden. En Lombard dreigt zijn oud-collega een flink pak slaag te geven.

Voormalig UFC’er Lombard heeft Woodley in zijn vizier en heeft bevestigd dat hij tegen de ex-kampioen wil vechten, omdat hij probeerde zijn vriendin te versieren. Lombard, 43, heeft niet meer gevochten in MMA sinds zijn nederlaag tegen Thales Leites in september 2018. Wat hij echter wel heeft gedaan, is de overstap maken naar het boksen met de blote vuist.

Lombard heeft momenteel een 3-1 record, hoewel hij vorige maand het BKFC cruiserweight-kampioenschap verloor van Lorenzo Hunt. Woodley op zijn beurt kreeg twee keer een pak slaag van YouTube-ster Jake Paul, waarvan recentelijk via een knock-out. Nu staat Lombard in de rij om Woodley te straffen, de twee hebben al langere tijd ruzie.

Afblijven met z’n poten

,,Ik ben altijd geïnteresseerd geweest om tegen die nep-fck te vechten”, zei Lombard. ,,Ik heb jullie lang geleden al verteld dat hij een nep-fck is. Hij probeerde de meisjes van andere mensen op te pikken, niet alleen de mijne, elk meisje dat rondliep, probeerde hij te versieren.”

Dit veroorzaakt nog steeds kwaad bloed bij Lombard die zweer korte metten te maken met Woodley. ,,Ik ga deze clown straffen die doet alsof hij je vriend is en dan je vriendin af probeert te pakken.” Zo te zien zal Woodley dus achterom moeten blijven kijken met de boze Lombard in zijn kielzog.

Bekijk ook

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Joshua vs Fury officieel afgelast! 'Promotor pissed off'

Joshua vs Fury officieel afgelast! ‘Promotor pissed off’

Tyson Fury vs Anthony Joshua wedstrijd officieel in de prullenbak is beland

'Bekfist op je smoel!' Ruzie uitgevochten in strijder stijl | video

‘Bekfist op je smoel!’ Ruzie uitgevochten in strijder stijl | video

Een backfist is een geducht wapen in veel vechtsporten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page