Opgefokte Thai's slaan toerist over straat! 'je begrijpt het niet' (video) Nieuws
Nieuws

Opgefokte Thai's slaan toerist over straat! 'je begrijpt het niet' (video)

Opgefokte Thai's slaan toerist over straat! 'je begrijpt het niet' (video)

Een video van een straat-gevecht tussen een toerist, Thaise vrouw en verschillende Thaise mannen gaat viraal. Naar verluidt ging het gevecht welke eerder vandaag plaatsvond over een onbetaalde rekening van een eettentje. Ook zou de toerist hebben beweerd een prof kickbokser te zijn om indruk te maken.

Een toerist van onbekende nationaliteit vocht met een Thaise vrouw en verschillende Thaise mannen op Walking Street in Pattaya, naar verluidt nadat hij weigerde te betalen voor zijn eten. De video van het conflict werd gedeeld door meerdere omstanders en ging vanochtend viraal op sociale media, zo meld Pattaya nieuws vandaag.

De toerist werd tijdens de langdurige ruzie op een gegeven moment naar het trottoir geslagen. Dit werd vooraf gegaan door een fikse ruzie, de Thaise vrouw bleef schreeuwen dat de man haar niet betaalde voor het eten hij had opgegeten. Het incident werd opgenomen door een voorbijganger.

Stoppen

,,Je eet mijn eten op. Het is niet gratis", schreeuwde de vrouw naar de man, maar de man zei alleen ,,Nee, je begrijpt het niet", probeerde haar even te kalmeren en probeerde toen weg te lopen voordat hij ook boos werd en zijn stem verhief. Toen ging het verkeerd en kreeg hij er van langs, de man zou beweerd hebben te kunnen kickboksen om indruk te maken en het gevaar af te wenden.

Een man in een zwart shirt bemoeide zich er mee en schopte de toerist. Het gevecht werd abrupt gestopt door een barmhartige Samaritaan, maar de vrouw en de Thaise man volgden de buitenlander om opnieuw te vechten. Waarbij ook een andere man zich bij het gevecht leek aan te sluiten, hoewel het onduidelijk was waarom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws