Opgefokte gast wil UFC'er Diaz klappen! 'Laffe hond' (video)
Home / Nieuws / Opgefokte gast wil UFC’er Diaz klappen! ‘Laffe hond’ (video)

Opgefokte gast wil UFC’er Diaz klappen! ‘Laffe hond’ (video)

Carrese Archer is woest en niet zomaar, UFC-vechter Nate Diaz heeft hem wereldwijd voor schut gezet afgelopen weekend en dat moet gewroken worden.

Tijdens het evenement waar YouTube-ster en inmiddels profbokser Jake Paul voormalig UFC-vechter Tyron Woodley voor de twee keer versloeg, kwam Archer in botsing met Diaz. Laatstgenoemde haalde uit met een stoot naar Archer die daardoor zijn drankje richting Diaz smeet (lees verder onder tweet).

De video van het incident ging viraal, maar Archer voelt zich voor paal staan en wil wraak. Archer die zelf vechter is en blote vuist bokser was een dag voor het incident al in aanraking gekomen met Diaz. AJ McKee een bekende Bellator MMA kampioen kreeg ruzie met Diaz na een uitdaging. Archer behoort tot het kamp van McKee.

Lafaard

Archer vraagt nu aan de werkgever van Diaz (Dana White UFC-baas. red.), om hem voor 1 gevecht te contracteren, puur en alleen om Diaz te vernederen in de kooi. Hij noemt Diaz dan ook een laffen hond in een video om zijn verzoek kracht bij te zetten.

,,Hallo wereld. Ik heb al het lachen gezien, iedereen lachte, haha. Hetzelfde wat je aan het lachen maakt, maakt je aan het huilen”, zei Archer in de Instagram-video. ,,Nate Diaz is een bonafide laffe hond. Hij had de politie bij zich, had de beveiliging om hem te beschermen. En hij is een gangster?” Of de UFC en Diaz op het verzoek in gaan van Archer is niet bekend.

Bekijk ook

'Fuck!' Vechtster Helen Peralta topless op staredown

‘Fuck!’ Vechtster Helen Peralta topless op staredown 📸

Helen Peralta verscheen topless tijdens de officiële wegingen

'Badr gevecht hoogtepunt voor de sport!' Overeem voorspelt harde wedstrijd

‘Badr gevecht hoogtepunt voor de sport!’ Overeem voorspelt harde wedstrijd

Er staat tijdens Collision 4 veel op het spel voor zowel Overeem als Badr

Autocoureur deelt klappen uit tijdens racepauze! 'Valse start'

Autocoureur deelt klappen uit tijdens racepauze! ‘Valse start’ (video)

Het incident welke gisteren plaatsvond tijdens

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page