Openhartig interview met Mellony Geugjes - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Openhartig interview met Mellony Geugjes

Openhartig interview met Mellony Geugjes

Mellony Geugjes had recentelijk een openhartig interview met Vicesports!

Mellony Geugjes is hard op weg om een topper te worden in MMA land, de jonge vechtster bouwt aan een flinke carrière ondersteunt door Mike’s Gym in Oostzaan met de legendarische Mike Passenier als coach en mentor. Dat haar carrière niet over rozen gaat, en dat zij pieken en dalen mee maakt, laat zij zich daar echter niet door van haar stuk brengen. Zij gaf een openhartig interview aan Vicesports en vertelde over haar ambities en meer…

Mellony Geugjes had recentelijk een openhartig interview met Vicesports!

Naast MMA ook een begenadigd kickbokser

Niet alleen is Mellony bezig met MMA maar ook in het kickboksen is zij geen onbekende, zij heeft een titel behaald in Japan en zal waarschijnlijk binnenkort weer aantreden in Japan om deze titel te gaan verdedigen! Ook staat er naar alle waarschijnlijkheid binnenkort een MMA gevecht op de rol. Verder wil zij graag richting de UFC, een van de leidende vechtsportorganisaties op MMA vlak.

Kanker niet in de weg laten staan van een carrière

Toen Mellony negentien jaar oud was, kreeg zij voor het eerst baarmoederhalskanker. Zij heeft zich echter daardoor niet uit het veld laten slaan en is zij een paar keer behandeld voor deze slopende ziekte. De ziekte kwam echter terug maar ook dit werd via een succesvolle operatie behandeld. Dat Mellony een doorzetter is blijkt wel uit hoe positief zij de draad weer heeft opgepakt. Wil je meer lezen over Mellony, haar toekomst visie en haar doel? Lees dan het hele interview op Vicesports, door hier te klikken!

Bekijk ook

100.000 extra voor Anderson Silva na falen Julio Cesar Chavez Jr

Anderson Silva (46) mag 100.000 dollar extra bijschrijven zonder er maar iets voor te hebben hoeven doen

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans (41) maakt rentree

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans breekt zijn pensioen af, vertelde zijn manager, Ali Abdelaziz gisteren, aan ESPN's Brett Okamoto.

VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie

Boksen met de blote vuist is inmiddels al geen unicum meer, MMA-vechten zonder handschoenen wel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page