Opa mepper vangt klappen: 'Pak aan tuig' (video) Nieuws
Nieuws

Opa mepper vangt klappen: 'Pak aan tuig' (video)

Opa mepper vangt klappen: 'Pak aan tuig' (video)

Sommige mensen gaan wel erg ver zoals het aanvallen van een bejaarde. Het respect is nergens meer te bekennen en de maatschappij verloedert. Toch zijn er ook figuren die opstaan en als een soort van superheld ingrijpen.

Van oudjes, vrouwen en kinderen blijf je af en geweld gebruiken tegen een van is al helemaal uit den boze. Maar als je dan toch besluit een van deze groepen aan te vallen wees dan voorbereidt zelf ook een pak slaag te krijgen.

In een video ge-upload door twitter account Niglet zien we een oudere man die van een jongeman een aantal klappen krijgt. Vrijwel direct reageert een omstander en geeft de knaap een koekje van eigen deeg. Deze gaat neer en wil de confrontatie aangaan wat resulteert in een potje straatboksen.

Als de naarling niet va stoppen weet volgt en en pak slaag met als gevolg een knock-out en een slaapsessie op het trottoir.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws