Op pedo schietende MMA-vechter blijft in de cel: 'Groot risico' Nieuws
Nieuws

Op pedo schietende MMA-vechter blijft in de cel: 'Groot risico'

Op pedo schietende MMA-vechter blijft in de cel: 'Groot risico'

Cain Velasquez, Voormalig UFC-kampioen zwaargewicht werd vandaag voorlopige vrijlating op borgtocht geweigerd. Velasquez naar verluidt op een auto hebben geschoten. Daarin zat de man die de minderjarige dochter van de vechter, meerdere malen seksueel had misbruikt.

Bij het incident een week geleden raakte de stiefvader van de al eerder voor pedofilie veroordeelde Harry Goularte gewond door de pistool schoten. Deze zouden door Velasquez zijn gelost met de intentie Goularte dood te schieten.

Velasquez werd vorige week beschuldigd van poging tot moord met voorbedachten rade. Ook heeft de bekende vechter meerdere aanklachten aan zijn broek. Het voorhanden hebben van vuurwapens met de intentie te doden.

Kans op herhaling

Vandaag vroeg de advocaat van Velasquez om vrijlating op borgtocht. De rechter weigerde dit met als reden dat de vechter verder op zoek zou zijn naar wraak. Deze voegde toe dat er een "aanzienlijke kans" is dat de vrijlating van Velasquez "zal resulteren in groot lichamelijk letsel.

In de vechtsportwereld is er veel begrip voor de actie van Velasquez. Collega vechters nemen het dan ook voor hem op en zeggen hetzelfde te hebben gedaan. De volgende zittingsdatum staat gepland voor april. Tot dan blijft Velasquez in de cel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws