ONZIN: Mike Tyson onder vuur voor ‘domme uitspraak’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONZIN: Mike Tyson onder vuur voor ‘domme uitspraak’

ONZIN: Mike Tyson onder vuur voor ‘domme uitspraak’

Weli Zhang

Weili Zhang, de UFC kampioen slaat terug naar Mike Tyson nadat hij suggereert dat Rose Namajunas haar zal vernietigen. Zhang en Namajunas treden elkaar op 24 april tegemoet in een langverwachte titelstrijd.

Hoewel de meeste mensen een stevig en competitieve strijd verwachten, doet Tyson dat niet. De bokslegende zegt in een gesprek met UFC-baas Dana White dat de Chinese Zhang een flink pak slaag zal krijgen van Namajunas. Niet alleen Zhang is boos ook China Global Television-netwerk (CGTN) richtte ze zich op Tyson voor zijn in hun ogen domme uitspraak.

Doet me niks

,,Tyson heeft niet het recht om commentaar te geven, omdat hij niets van MMA weet. Hij weet niets over mij”, zei Zhang. ,,Ik zal hierdoor niet worden beïnvloed, maar in plaats daarvan mijn best doen, en ik stel voor dat Tyson zelf MMA probeert.” De fans van Zhang nemen het ook op de Chinese op en vinden dat Tyson onzin praat.

Zhang zelf gaf haar tegenstander de eer voor haar vaardigheden en zei dat ze Namajuna’s zeer serieus neemt. ,,Ze heeft geweldig voetenwerk en boksvaardigheden. Ik heb me specifiek voorbereid op haar vaardigheden. Ik zal mijn arsenaal controleren en het geschikte wapen uitkiezen om tegen haar uit te spelen. Ik weet dat er van alles kan gebeuren,”, aldus Zhang.

Bekijk ook

Glory kampioen Vakhitov bezoekt UFC: ‘Niets is zeker’

Artem Vakhitov, de Russische voormalig Glory lichtzwaargewicht kampioen is gespot bij de UFC

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page