ONZIN: Mike Tyson onder vuur voor 'domme uitspraak' Nieuws
Nieuws

ONZIN: Mike Tyson onder vuur voor 'domme uitspraak'

ONZIN: Mike Tyson onder vuur voor 'domme uitspraak'

Weili Zhang, de UFC kampioen slaat terug naar Mike Tyson nadat hij suggereert dat Rose Namajunas haar zal vernietigen. Zhang en Namajunas treden elkaar op 24 april tegemoet in een langverwachte titelstrijd.

Hoewel de meeste mensen een stevig en competitieve strijd verwachten, doet Tyson dat niet. De bokslegende zegt in een gesprek met UFC-baas Dana White dat de Chinese Zhang een flink pak slaag zal krijgen van Namajunas. Niet alleen Zhang is boos ook China Global Television-netwerk (CGTN) richtte ze zich op Tyson voor zijn in hun ogen domme uitspraak.

Doet me niks

,,Tyson heeft niet het recht om commentaar te geven, omdat hij niets van MMA weet. Hij weet niets over mij", zei Zhang. ,,Ik zal hierdoor niet worden beïnvloed, maar in plaats daarvan mijn best doen, en ik stel voor dat Tyson zelf MMA probeert." De fans van Zhang nemen het ook op de Chinese op en vinden dat Tyson onzin praat.

Zhang zelf gaf haar tegenstander de eer voor haar vaardigheden en zei dat ze Namajuna's zeer serieus neemt. ,,Ze heeft geweldig voetenwerk en boksvaardigheden. Ik heb me specifiek voorbereid op haar vaardigheden. Ik zal mijn arsenaal controleren en het geschikte wapen uitkiezen om tegen haar uit te spelen. Ik weet dat er van alles kan gebeuren,", aldus Zhang.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws