ONTVOERING DOCHTER UFC-VECHTER: 2e verdachte opgepakt Nieuws
Nieuws

ONTVOERING DOCHTER UFC-VECHTER: 2e verdachte opgepakt

ONTVOERING DOCHTER UFC-VECHTER: 2e verdachte opgepakt
ONTVOERING DOCHTER UFC-VECHTER: 2e verdachte opgepakt

Er is een tweede verdachte gearresteerd in verband met de verdwijning van Aniah Blanchard, stiefdochter van UFC-vechter Walt Harris.

De gearresteerde man genaamd Antwain Fisher, 35, wordt beschuldigd van eerste graad ontvoering. Fisher werd op 22 november gearresteerd in een gezamenlijke operatie tussen de Auburn Police Department en de US Marshals Task Force.

ZIE OOK >> Dader opgepakt in zaak vermiste dochter UFC-vechter

De eerste persoon die werd gearresteerd in verband met de verdwijning van Blanchard was Ibraheem Yazeed, 30. Hij werd aangehouden door US Marshals in Florida, dicht bij de grens van die staat met Alabama. Hij wordt momenteel zonder recht op borgtocht vastgehouden.

Gevreesd voor haar leven

Yazeed werd vastgelegd nadat camerabeelden in een supermarkt lieten zien dat hij en Blanchard er op dezelfde tijd waren in de nacht van 23 oktober. Een getuige beweerde vervolgens Yazeed Blanchard in haar auto te hebben gezien, een zwarte Honda CRV. De Honda van Blanchard werd twee dagen later gevonden en vertoonde tekenen van schade.

Uit gerechtelijke stukken blijkt dat de grote hoeveelheid bloed verkregen in de auto van Aniah een levensbedreigende verwonding aangeeft. Voor het leven van het meisje wordt inmiddels gevreesd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws