'Onterecht verloren!' NL' er Buist niet blij (video) Nieuws
Nieuws

'Onterecht verloren!' NL' er Buist niet blij (video)

'Onterecht verloren!' NL' er Buist niet blij (video)

Pieter Buist verloor tijdens ONE: NextGen 3 van zijn tegenstander Emilbek Uulu in Singapore. De MMA wedstrijd werd gisteren uitgezonden maar was een paar weken gelden al opgenomen en de uitslag bleef geheim.

Gisteren bleek dat Buist verloren had, de vechter die zich opwerkte van vuilnisman tot de top van de vechtsport was het hier niet mee eens. Op social media waren de opmerkingen dan ook niet van de lucht onder andere van teleurgestelde fans.

Die jury ook

Oo Buist doet er op Facebook zijn zegje over; ,,Oké iedereen, jullie hebben allemaal het gevecht gezien en ik ben het eens met alle berichten dat ik echt dacht dat ik dat gevecht had gewonnen en nadat ik het vandaag voor het eerst terug heb gezien, weet ik dat ik heb gewonnen!!!", schrijft Buist.

'Onterecht verloren!' NL' er Buist niet blij (video)

Wel zegt Buis dat hij het niet in de handen van de jury had moeten laten. ,,Maar er is nog steeds een gezegde in MMA, laat het niet in de handen van de jury, zelfs als het niet eerlijk is!!! Dus proficiat aan mijn tegenstander, terug naar de tekentafel en op naar de volgende en geloof me we zullen die lichtgewicht MMA-wereldtitel snel claimen !!!!!! "

Bekijk bovenstaand naar de wedstrijd van Buist tegen Uulu en oordeel zelf over de uitslag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws