Onrust in roddelblad land over nieuwe liefde Rico Verhoeven
Home / Nieuws / Onrust in roddelblad land over nieuwe liefde Rico Verhoeven

Onrust in roddelblad land over nieuwe liefde Rico Verhoeven

Foto GLORY Rico Verhoeven – Instagram Naomy van Beem

Rico Verhoeven staat volop in de belangstelling nu hij zaterdag na lange tijd weer in de ring staat. Reden voor de roddelbladen om alle registers weer open te trekken over de wereldkampioen.

De roddelbladen staan er vol van. De GLORY kickbokskampioen zou een nieuwe liefde hebben gevonden. Echter ontkend de manager van de topvechter in alle toonaarden dat dit het geval is.

Niks van waar

Weekend bracht het nieuws naar buiten dat Verhoeven een relatie zou hebben met influencer Naomy van Beem. Gestoeld op het feit dat de Inlfuencer een paar keer in de Gym van de topkickbokser was gespot.

,,Daar klopt niks van”, zegt de manager van Verhoeven tegen Nu.nl. ,,Rico heeft geen relatie en is daar op dit moment ook helemaal niet mee bezig.”

De bewering dat Verhoeven iets zou hebben met de mooie blondine veroorzaakte flink wat onrust onder de roddelbladen. Maar als we de manager van de kampioen kunnen geloven is er geen vuiltje aan de lucht.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page