Onrust in roddelblad land over nieuwe liefde Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

Onrust in roddelblad land over nieuwe liefde Rico Verhoeven

Onrust in roddelblad land over nieuwe liefde Rico Verhoeven

Rico Verhoeven staat volop in de belangstelling nu hij zaterdag na lange tijd weer in de ring staat. Reden voor de roddelbladen om alle registers weer open te trekken over de wereldkampioen.

De roddelbladen staan er vol van. De GLORY kickbokskampioen zou een nieuwe liefde hebben gevonden. Echter ontkend de manager van de topvechter in alle toonaarden dat dit het geval is.

Niks van waar

Weekend bracht het nieuws naar buiten dat Verhoeven een relatie zou hebben met influencer Naomy van Beem. Gestoeld op het feit dat de Inlfuencer een paar keer in de Gym van de topkickbokser was gespot.

,,Daar klopt niks van", zegt de manager van Verhoeven tegen Nu.nl. ,,Rico heeft geen relatie en is daar op dit moment ook helemaal niet mee bezig."

De bewering dat Verhoeven iets zou hebben met de mooie blondine veroorzaakte flink wat onrust onder de roddelbladen. Maar als we de manager van de kampioen kunnen geloven is er geen vuiltje aan de lucht.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/comeback-robbie-hageman-trainen-met-conor-mcgregor-is-het-plan/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws