ONRUST: Boze Khabib fans wachten Conor McGregor op (video) Nieuws
Nieuws

ONRUST: Boze Khabib fans wachten Conor McGregor op (video)

ONRUST: Boze Khabib fans wachten Conor McGregor op (video)

Boze Dagestanen wachtten vrijdag Conor McGregor op bij zijn hotel in Moskou.

De voormalige UFC kampioen McGregor bezocht Moskou voor een persconferentie. Hij sprak schaamteloos over de Dagestanen, die besloten hem op te wachten bij de voordeur van het hotel waar de Ier verbleef.

"Khabib is bang om risico's te nemen, dus hij heeft niets bereikt. Hij vecht alleen met degenen die overwonnen kunnen worden. We weten allemaal wie de Dagestanen zijn. Ze rennen weg, zijn laf. Zo ook Khabib. Het is hun aard, zei McGregor tijdens de persconferentie over zijn aartsvijand Khabib Nurmagomedov.

Zware belediging

Met deze uitspraken stootte McGregor het volk van Dagestan flink tegen de borst, waarop enkele van hen besloten naar het Ritz hotel te gaan en hem ter verantwoording te roepen. Dit veroorzaakte nogal wat commotie en was men bevreesd op een flinke confrontatie.

Aan de deur van het hotel hadden stonden bewakers de speciale politie eenheid OMON klaar om in te grijpen in geval van een conflict. McGregor liet zich echter niet zien. Het volgende gevecht van Macgregor is gepland voor 18 januari 2020, zo melde de echter zelf afgelopen week.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws