Home / Nieuws / ONRUST: Boze Khabib fans wachten Conor McGregor op (video)

ONRUST: Boze Khabib fans wachten Conor McGregor op (video)

Boze Dagestanen wachtten vrijdag Conor McGregor op bij zijn hotel in Moskou.

De voormalige UFC kampioen McGregor bezocht Moskou voor een persconferentie. Hij sprak schaamteloos over de Dagestanen, die besloten hem op te wachten bij de voordeur van het hotel waar de Ier verbleef.

“Khabib is bang om risico’s te nemen, dus hij heeft niets bereikt. Hij vecht alleen met degenen die overwonnen kunnen worden. We weten allemaal wie de Dagestanen zijn. Ze rennen weg, zijn laf. Zo ook Khabib. Het is hun aard, zei McGregor tijdens de persconferentie over zijn aartsvijand Khabib Nurmagomedov.

Zware belediging

Met deze uitspraken stootte McGregor het volk van Dagestan flink tegen de borst, waarop enkele van hen besloten naar het Ritz hotel te gaan en hem ter verantwoording te roepen. Dit veroorzaakte nogal wat commotie en was men bevreesd op een flinke confrontatie.

Aan de deur van het hotel hadden stonden bewakers de speciale politie eenheid OMON klaar om in te grijpen in geval van een conflict. McGregor liet zich echter niet zien. Het volgende gevecht van Macgregor is gepland voor 18 januari 2020, zo melde de echter zelf afgelopen week.

Bekijk ook

Moeder Natalee Holloway helpt in zaak vermiste dochter UFC-vechter

Beth Holloway (R) helpt mee in de zoektocht c is de moeder van Natalee die ...

Rico Verhoeven doet trucje: ‘Reacties branden los’

Je moet als bekende Nederlander of sporter toch echt wel een groot incassering vermogen bezitten. ...

OPGEPAKT: Ontvoerder dochter UFC-vechter in de kraag gevat

De gezochte man in verband met de zaak van de vermiste Aniah Blanchard is in ...