📸 OnlyFans-ster bokser Astrid Wett tot bloedige puinhoop geslagen in training Nieuws
Nieuws

📸 OnlyFans-ster bokser Astrid Wett tot bloedige puinhoop geslagen in training

📸 OnlyFans-ster bokser Astrid Wett tot bloedige puinhoop geslagen in training

Astrid Wett OnlyFans-ster zat onder het bloed terwijl ze zich voorbereid op haar volgende gevecht. De social media-ster vecht op het volgende Misfits-evenement, dat op 4 maart in Telford plaatsvindt.

De 22-jarige Astrid, zal het opnemen tegen Love Island-ster AJ Bunker op een boksevent die zeven andere gevechten bevat. En ze geeft bloed, zweet en tranen terwijl ze zich voorbereidt op haar tweede wedstrijd ooit.

Met het gevecht om de hoek deelde Astrid een foto van haar kapotte neus met bloed op haar gezicht. Maar was opgewekt toen ze beloofde dat er volgende week vuurwerk zal zijn. Astrid onderschrift van de post: "HARD aan het trainen, nog 1 week tot fight night 🥊."

De OnlyFans-ster verzekerde fans ook dat ze niet te zwaar geblesseerd was en onthulde dat ze geen dag rust terwijl ze zich voorbereidt op AJ Bunker. AJ maakte afgelopen augustus haar boksdebuut tegen Astrid's aartsvijand Elle Brooke.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws