Home / Nieuws / ONE FC: Wie moeten wij binnenhalen? Rico, Tayfun…

ONE FC: Wie moeten wij binnenhalen? Rico, Tayfun…

Foto: Samengesteld beeld

De Aziatische vechtsport organisatie ONE Championship groeit uit zijn jasje en in een bloedstollend snel tempo.

Geruchten worden steeds sterker dat ONE Championship zijn stappen op Europese bodem zal zetten, ook Nederland staat op het verlanglijstje van de organisatie van Chatri Sityodtong. Om een dergelijke stap te maken zullen er nog een aantal Europese vechters aan de stal moeten worden toegevoegd.

Er vechten al een aantal Nederlanders onder de vlag van ONE zoals Regian Eersel die recentelijk zijn wereldtitel met succes verdedigde tegen kickboks legende Nieky Holzken. ONE realiseert zich terdege dat om een land voor zich te winnen daar ook vechters vandaan zullen moeten komen.

Rico Verhoeven

Vandaag vroeg ONE via een post op Instagram aan de fans wie er getekend moeten worden door de organisatie, er worden een groot aantal namen genoemd door de fans waaronder Enfusion kampioen Tayfun Ozcan, voormalig GLORY kampioen Robin van Roosmalen die bij Bellator vecht, maar ook Rico Verhoeven.

Dat Verhoeven genoemd wordt lijkt niet zo vreemd, hij is nog in onderhandeling met GLORY dus het kan nog alle kanten op, geruchten gaan al een tijd dat hij hoog op het verlanglijstje staat bij ONE. Wie vindt u dat een kans verdiend bij ONE?

Bekijk ook

Moeder Natalee Holloway helpt in zaak vermiste dochter UFC-vechter

Beth Holloway (R) helpt mee in de zoektocht c is de moeder van Natalee die ...

Rico Verhoeven doet trucje: ‘Reacties branden los’

Je moet als bekende Nederlander of sporter toch echt wel een groot incassering vermogen bezitten. ...

OPGEPAKT: Ontvoerder dochter UFC-vechter in de kraag gevat

De gezochte man in verband met de zaak van de vermiste Aniah Blanchard is in ...