ONE FC: MMA-vechter Reinier de Ridder treft taaie tegenstander Nieuws
Nieuws

ONE FC: MMA-vechter Reinier de Ridder treft taaie tegenstander

ONE FC: MMA-vechter Reinier de Ridder treft taaie tegenstander
ONE FC: MMA-vechter Reinier de Ridder treft taaie tegenstander

De Nederlandse kickboksers en MMA-vechters bij ONE Championship maken flink furore in Azië , zo ook Reinier de Ridder.

Tijdens ONE Championship: Warriors Code welke gehouden wordt op 7 februari aanstaande in Jakarta, zal de Ridder in actie komen tegen de Braziliaan Leandro Ataides, de laatset staat bekend als een taaie tegenstander.

De Ridder is hoopt zijn ongeslagen status te behouden tegen Ataides om zo een kans te krijgen op de middengewicht titel die in het bezit is van Aung La N Sang. Zowel De Ridder als Ataides hebben hun pijlen op de kampioenstitel gericht, de winnaar van het gevecht zou zomaar tegenover Aung La N Sang komen te staan.

Veel Nederlanders in actie

Sinds zijn debuut in 2018 bij ONE Championship heeft de Ridder flink weten te imponeren. Ook Ataides heeft een stevig record en heeft zijn meest recente partijen op naam gezet. Verwacht wordt dat de overige Nederlandse vechters dit jaar veelvuldig in actie zullen komen.

ONE Championship heeft aangekondigd een groot aantal events te organiseren in 2020, ook sloot de snelst groeiende vechtsport organisatie recentelijk een aantal nieuwe partnerships deals af. Ook gaat ONE samenwerken met de Thaise overheid om talent te ontwikkelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws