ONE FC BAAS CHATRI: 'Welhaast onmogelijk nog door te gaan' Nieuws
Nieuws

ONE FC BAAS CHATRI: 'Welhaast onmogelijk nog door te gaan'

ONE FC BAAS CHATRI: 'Welhaast onmogelijk nog door te gaan'
ONE FC BAAS CHATRI: 'Welhaast onmogelijk nog door te gaan'

Chatri Sityodtong geeft toe dat het volgende maanden ‘moeilijk’ zal zijn om ONE: ‘Hope’ op te zetten.

ONE: ‘Hope’ staat momenteel gepland voor Singapore op 17 april. Maar er is geen zekerheid dat dit event door zal gaan en de CEO / oprichter van de organisatie, Chatri Sityodtong, gaf dit ook toe in een interview met Bleacher Report.

"Ik wil niet voortijdig reageren, maar ik zal zeggen dat de evenementen in april er erg beroerd uitzien. We klauteren door alle veranderende omstandigheden '', zei hij. Hij was er echter van overtuigd dat vanaf nu de events achter gesloten deuren die zijn ingesteld voor 17 april, 24 april, 1 mei en 8 mei nog steeds door zullen gaan.

Zonder publiek

“Op dit moment staat ons schema zoals het is. Er wordt echter achter de schermen veel geschoven. Het dagelijkse leven wordt dagelijks in veel verschillende landen beïnvloed. ” Maar ook in Singapore gelden restricties en mag er geen publiek bij sport events aanwezig zijn.

Winkelcentra, musea en andere attracties blijven vooralsnog open, op voorwaarde dat er niet meer dan één persoon per 16 vierkante meter bruikbare ruimte inneemt. Of dit ONE Championship in staat zou stellen om een ​​event achter gesloten deuren op te zetten, staat open.

Op slot

Maar er zijn ook strenge bewegingsbeperkingen, waarbij Singapore onlangs zijn deuren sloot voor kortstondige bezoekers.

Singapore Airlines schrapte 96 procent van de vluchten wat inhoudt dat vechters van buitenaf een haast onmogelijke klus zullen hebben het land binnen te komen. Het merendeel van de vechters vliegt met deze luchtvaartmaatschappij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws