ONE FC BAAS CHATRI: 'Singapore het veiligste land om te leven' Nieuws
Nieuws

ONE FC BAAS CHATRI: 'Singapore het veiligste land om te leven'

ONE FC BAAS CHATRI: 'Singapore het veiligste land om te leven'

De baas van de grootste Aziatische vechtsport organisatie ONE Championship zegt niet alleen dat Singapore veilig is, maar ook nog eens de beste regering heeft dat een land zich kan wensen. Sityodtong doet zijn uitspraken in een uitgebreide post op Facebook.

Beter is er niet

Ook heeft Sityodtong kritiek op landen als Japan, Korea, Engeland en de Verenigde Staten waar de ONE baas jaren woonde en studeerde. "COVID-19 (coronavirus) is een uitstekend voorbeeld van hoe geweldig Singapore is. Het leidt letterlijk de hele wereld in de beheersing van het virus door middel van proces, beleid, waakzaamheid en transparantie,"zegt Sityodtong.

"Het veiligste land op dit moment is Singapore. Landen als de VS, Japan, Korea en het VK kijken naar de kleine rode stip voor wat ze kunnen leren toepassen in hun land." Moeten wij nu met z'n allen de biezen pakken en richting Singapore trekken? Dat lijkt niet waarschijnlijk want het land zit potdicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws