ONE Championship zet voet op Amerikaanse bodem? Nieuws
Nieuws

ONE Championship zet voet op Amerikaanse bodem?

ONE Championship zet voet op Amerikaanse bodem?
ONE Championship zet voet op Amerikaanse bodem?

Volgens bronnen uit Azië zal deze week de aankondiging komen dat ONE Championship wel eens haar eerste stappen op Amerikaanse bodem zou kunnen zetten.

Chatri Sityodtong, CEO en oprichter van de grootste vechtsport organisatie ONE Championship melde afgelopen week al dat de belangrijkste aankondiging ooit in de geschiedenis van zijn promotie zou volgen en wel op 13 maart. Sityodtong deed de aankondiging op social media.

ONE die de afgelopen jaren veelal in Azië actief is heeft een groot scala aan internationale vechters, een mix van diverse vechtsporten en een groot investering kapitaal vergaart. Sityodtong die uit Thailand afkomstig is maar lange tijd in Amerika doorbracht en daar aan Harvard University studeerde, zou een stap naar de VS als de kers op de taart zien voor zijn organisatie.

MMA en kickboksen

Over locaties en data melden de bronnen nog niets, echter wel dat een eventueel event een aantal van ONE's Amerikaanse vechters zou bevatten die inmiddels in de organisatie actief zijn, dit om het voor het publiek aantrekkelijk te maken. Namen als Demetrious Johnson, Eddie Alvarez en Sage Nothcutt die allen bij de UFC in de kooi stonden zouden potentiële kandidaten zijn.

Mocht ONE de stap wagen naar Amerika dan treed men een MMA-markt binnen die overheerst wordt door de UFC, ook Bellator is een belangrijke speler. Wat kickboksen betreft is er niet echt een grote organisatie die de markt overheerst, hier zal een grote kan voor ONE kunnen liggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws