ONE Championship zet stap richting Europa: Benoemd Carlo Di Blasi Nieuws
Nieuws

ONE Championship zet stap richting Europa: Benoemd Carlo Di Blasi

ONE Championship zet stap richting Europa: Benoemd Carlo Di Blasi
ONE Championship zet stap richting Europa: Benoemd Carlo Di Blasi

ONE Championship heeft zojuist aangekondigd dat Carlo Di Blasi is benoemd tot president van ONE Championship Italy.

Als lid van het senior leiderschapsteam van ONE Championship is Di Blasi verantwoordelijk voor het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën en -plannen, het uitvoeren van strategische B2B- en marketingactiviteiten, het verwerven en beheren van relaties met belangrijke accounts en het waarborgen van een sterk stakeholdermanagement in het Italiaanse zakelijke ecosysteem.

Di Blasi vertegenwoordigt ONE Championship in Italië en helpt de cultuur van de kernwaarden van het bedrijf in de markt te stimuleren. Chatri Sityodtong, voorzitter en CEO van ONE Championship, verklaarde: “Het is mij een genoegen om aan te kondigen dat Carlo Di Blasi is benoemd tot president van ONE Championship Italy. Carlo is een gerespecteerd figuur in de Europese vechtsportindustrie, met name met het werk dat hij heeft verricht voor de ontwikkeling van Muay Thai en kickboksen, evenals gemengde vechtsporten in Italië. "

Man met ervaring

Carlo Di Blasi, president van ONE Championship Italië, verklaarde: “Ik heb voor het eerst live een ONE Championship-evenement meegemaakt en begreep meteen dat dit de toekomst van de vechtsporten is. Het ONE Championship-team leren kennen - voorzitter en CEO Chatri Sityodtong, vice-voorzitter Saurabh Mittal en groepspresident Hua Fung Teh en alle geweldige mensen in het bedrijf - het is het meest ongelooflijke team dat ik ooit heb gezien. "

Di Blasi heeft ook professionele ervaring als promotor voor K1 Italië, GLORY Kickboxing, Oktagon en Victory World Series-toernooien in heel Europa in landen zoals Zweden, Italië, Frankrijk, Hongarije, Slowakije, Rusland, Panama en Bielorissia. Met de benoeming van Di Blasi lijkt de eerste stap richting Europa te zijn gezet door ONE.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws