ONE Championship zet haar eerste vechtsport event in Europa neer
Home / Nieuws / ONE Championship zet haar eerste vechtsport event in Europa neer

ONE Championship zet haar eerste vechtsport event in Europa neer

ONE Championship zet haar eerste vechtsport event in Europa neer

Het is dan zover. ONE Championship zal haar eerste vechtsport event in Europa hosten. Niet in Nederland maar een andere interessante doch onverwachte locatie.

Volgens berichten zal de grootste vechtsport organisatie ter wereld. ONE Championship haar eerste voet op Europese bodem zetten. De organisatie waar veel Nederlanders vechten land in Rusland. Yekaterinburg zal het toneel zijn van Road to ONE 4 op 28 november.

Het event wordt samen met Russische organisaties RCC en FFL gepresenteerd. Er zijn nog geen gevechten aangekondigd. Maar vechters in actie zijn onder meer Vladimir Kuzmin, Tamerlan Bashirov, Viktor Mikhailov en Maksim Petkevich. Waarbij het evenement een mix van MMA-gevechten en kickboks gevechten zal bevatten.

Nederlandse vechters

Nikolay Klimenko, uitvoerend directeur van RCC en Fair Fight, werd als volgt geciteerd: “Het is erg belangrijk voor ons om een ​​impuls te geven aan de ontwikkeling van kickboksen in Rusland. We hebben al 13 toernooien gehouden, een permanente selectie van vechters gevormd, kampioenen in drie verschillende divisies geïdentificeerd en zijn klaar voor de volgende stap in ontwikkeling. We zijn verheugd om samen te werken met ONE Championship”.

De kans is aanwezig dat ook Nederlandse vechters te zien zullen zijn. Eerder dit jaar melde bronnen vanuit ONE onze redactie dat Rusland als springplank zal dienen. De organisatie wil het land als proeftuin gebruiken voordat deze verder uitbreidt naar overige landen.

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page