ONE Championship verscherpt trainer en manager beleid Nieuws
Nieuws

ONE Championship verscherpt trainer en manager beleid

ONE Championship verscherpt trainer en manager beleid
ONE Championship verscherpt trainer en manager beleid

Dat ONE Championship zichzelf serieus neemt onderstreept de vechtsport organisatie met de introductie van een nieuw certificering systeem.

ONE Championship heeft vandaag de introductie aangekondigd van het ONE Agent Certification-programma. Deze nieuwe richtlijnen vereisen dat alle vertegenwoordigers, trainers en managers die werken met de vechters van de organisatie voldoen aan een zeer strikte set criteria.

"Personen die een atleet van ONE Championship vertegenwoordigen, moeten zijn geaccrediteerd door de ONE Agent-certificering. ONE Championship behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken de accreditatie van een vertegenwoordiger in te trekken of te weigeren," luidt de verklaring van ONE.

Streng beleid

"Bij ONE Championship zijn we altijd bezig met het upgraden en verbeteren van al onze systemen en processen in het hele bedrijf om te zorgen voor een gezond ecosysteem voor alle partijen. Gedurende zoveel decennia als ik me kan herinneren, was agent- en managerfraude altijd een groot probleem in Azië. ONE Championship wil een gezondere, gelukkiger en veiliger omgeving creëren voor onze atleten zowel binnen als buiten de arena, " zegt Chatri Sityodtong CEO van ONE.

De criteria voor iedereen die een van de vechters van ONE Championship wil vertegenwoordigen, is als volgt:

  • In woonachtig zijn in Azië minimaal één (1) jaar
  • Geen voorafgaand strafregister
  • Geen geschiedenis of lopende lopende zaken van juridische of juridische activiteiten met een atleet
  • Minimaal 10 jaar verwante ervaring in de martial arts-industrie
  • Moet een universiteit bezocht hebben of universitair diploma bezitten
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws