Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONE Championship: Vedergewichtkampioen Martin Nguyen daagt Eddie Alvarez uit

ONE Championship: Vedergewichtkampioen Martin Nguyen daagt Eddie Alvarez uit

Fight Card ONE Championship 68 Iron Will bekend gemaakt
Youtube

De voormalige wereldkampioen in twee gewicht divisies bij ONE, Martin Nguyen, heeft Eddie Alvarez uitgedaagd en verklaard dat hij zijn ONE Featherweight World Title op het spel zal zetten.

Toen Alvarez de overstap naar ONE Championship maakte in een lucratieve deal aangeboden door ONE Chairman en CEO Chatri Sityodtong stond de Australische Nguyen snel klaar om zijn hand op te steken en een uitdaging te doen uitgaan.

“Ik hoop dat Eddie Alvarez mijn gewicht divisie zal bereiken en we zullen van daaruit verder gaan,” zei Martin Nguyen.

Laten we het doen

Alvarez, een meervoudig lichtgewicht wereldkampioen, kondigde via een video op sociale media aan dat hij officieel lid is geworden van ONE Championship. En er zal geen tekort zijn aan vechters die met de voormalige UFC kampioen de kooi in willen stappen.

Maar Nguyen, de regerende ONE Featherweight World Champion die onlangs afstand deed van de lichtgewicht titel, zal misschien moeten wachten op zijn kans om Alvarez onder ogen te zien.

Nguyen verklaarde dat hij dit jaar niet meer in actie komt omdat hij herstelt van een knieblessure. De 29-jarige gaf toe dat hij “veel geluk heeft gehad” door te ontsnappen aan een operatie, maar blijft op weg naar herstel na een trainingsongeval.

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT