ONE Championship toernooi in Indonesië afgelast - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONE Championship toernooi in Indonesië afgelast

ONE Championship toernooi in Indonesië afgelast

ONE Championship schrapt het 29 juli evenement toernooi in Indonesië als gevolg van ‘logistieke problemen’

ONE Championship schrapt het 29 juli evenement toernooi in Indonesië als gevolg van 'logistieke problemen'

Fans zullen een tijdje moeten wachten voor de kans van een kampioenschap, omdat ONE Championship het volgende evenement van 29 juli aanstaande heeft afgelast.

ONE Championship 57 was gepland voor 29 juli in Surabaya, Indonesië. De organisatie maakte vandaag bekend  dat de kaart is uitgesteld tot op heden “, maar” logistieke problemen “worden als de reden achter de beslissing aangegeven. Er schijnt dus niets aan de hand te zijn met de vechters, het gaat puur om logistiek maar wat men daar mee bedoelt is een beetje vaag.

ONE Championship voor de eerste keer in Surabaya

De op Azië gevestigde organisatie heeft tot nu toe zeven evenementen in Indonesië gehouden, maar alles in Jakarta heeft plaatsgevonden. Het geplande evenement markeerde de eerste voor Surabaya, en het is onbekend welke rol de locatie speelde in de situatie.

Voor het uitstellen heeft ONE Championship 57 een hoofdgevecht en het vlieggewicht kampioenschap tussen ongeslagen titelhouder Kairat Akhmetov (23-0) en uitdager Adriano Moraes (15-2). De organisatie heeft niet onthuld wanneer dat gevecht, noch de zes anderen die zij op de kaart hebben gezet, opnieuw worden geherformuleerd.

ONE Championship in Macau China gaat wel door

Het volgende één kampioenschap evenement staat voor voor 5 augustus in Macau gepland, China. Het is voorzien van een bantamgewicht titel hoofdgevecht tussen kampioen Bibiano Fernandes (20-3) en Andrew Leone (8-2). Een aantal fans onder andere uit Nederland zijn erg teleurgesteld, sommige hadden er een combinatie en vechtsport gala van gemaakt. Echter valt dit nu in soep,

Ferry Lakeman een frequente bezoeker van ONE Championship, zegt: Ik vindt het heel jammer zeker nu de titel strijd is afgelast. Echter zal ik mijn tickets om boeken en richting Macau gaan, ONE Championship toernooien zijn altijd vol met spektakel en dat wil ik niet missen.

Voor meer informatie over het komende ONE Championship-schema, ga naar de officiële website van ONE Championship door hier te klikken.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page