ONE Championship stelt events uit: Nederlandse kickboksers de dupe Nieuws
Nieuws

ONE Championship stelt events uit: Nederlandse kickboksers de dupe

ONE Championship stelt events uit: Nederlandse kickboksers de dupe
ONE Championship stelt events uit: Nederlandse kickboksers de dupe

ONE Championship stelt reeks evenementen achter gesloten deuren uit

ONE Championship zal deze maand geen reeks achter gesloten deuren kunnen houden in Singapore. De events worden voor onbepaalde tijd uitgesteld nadat een reeks nieuwe maatregelen om de verspreiding van coronavirus of Covid-19 te bestrijden zijn ingevoerd.

ONE Championship-oprichter / CEO Chatri Sityodtong gebruikte Facebook om het slechte nieuws melden.

Noodzaak

De situatie in Singapore is de afgelopen weken verslechterd. De scholen zijn gesloten en er zijn meer dan 1000 bevestigde gevallen met ten minste vijf doden.

ONE Championship had vier events achter gesloten deuren gepland in Singapore. De evenementen zouden plaatsvinden op vrijdagavond 17 april.

Nederlanders

Aanvankelijk zouden enkele van de grootste sterren op deze evenementen te zien zijn. Kampioen vedergewicht Martin Nguyen werd geboekt om het op te nemen tegen Thanh Le, terwijl kampioen strogewicht Xiong Jing Nan ook een gevecht had geboekt.

Onder de vechters die zich voorbereidden op gevechten waren volgens bronnen ook een aantal Nederlanders waaronder Nieky Holzken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws