Home / Nieuws / ONE Championship start samenwerking met TV Tokyo

ONE Championship start samenwerking met TV Tokyo

Chatri SityodtongChatri Sityodtong de meest succesvolle zakenman in Martial Arts!

De snelst groeiende vechtsport organisatie uit Azië lijkt niet te stoppen met groeien. Vandaag maakte de CEO van ONE, Chatri Sityodtong bekend dat het bedrijf een samenwerking is gestart met het Japanse Tokyo TV.

“ONE Championship werkt samen met TV Tokyo, een van de grootste free-to-air TV-zenders in Japan! Voor de 1e keer in de geschiedenis zal een van de grootste omroepen in Japan zowel onze live als niet-live inhoud wekelijks uitzenden via terrestrische, digitale en kabel-tv-platforms, ” kondigde Chatri Sityodtong aan.

“De meeste mensen weten niet dat ik half Japans ben. Hoewel ik ben opgegroeid in Thailand, ben ik heel trots op mijn Japanse afkomst. Mijn voorouders komen zelfs uit de afstamming van samurai, de Japanse elite militaire krijgerklasse,”vervolgt Sityodtong

Samurai bloed

“Als kind herinner ik me dat ik samurai militaire harnassen, wapens en zwaarden gezien heb in het huis van mijn grootouders toen ik Japan bezocht. Gezien mijn samurai-bloed, is het een natuurlijke droom voor mij om vechtsporten (budo en kakutougi) in Japan weer terug te brengen naar zijn grootste hoogten.”

Japan is een land van krijgers met een rijke geschiedenis van gevechtskunsten in Judo, Karate, Kendo, Sumo, Aikido, Jiu Jitsu, Mixed Martial Arts en nog veel meer.

Historie

“Ik geloof dat ONE Championship het grootste tijdperk voor vechtsporten in Japan zal lanceren. Ik zal mijn best doen vechtkunsten terug te brengen in Japan. ”

ONE Championship lanceert in maart 2019 haar eerste grote event in Japan. Onder andere zal de Nederlandse kickboks legende Andy Souwer daar zijn opwachting maken tegen Yodsanklai Fairtex.

Bekijk ook

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

TV Gids: UFC Kijken Rozenstruik vs. Gane doe je zo gratis en live

UFC Kijken is in Nederland gratis, en live. De UFC wedstrijden worden op TV en ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page