ONE Championship Shanghai: Hoofdgevecht Askren vs. Kadestam Nieuws
Nieuws

ONE Championship Shanghai: Hoofdgevecht Askren vs. Kadestam

ONE Championship Shanghai: Hoofdgevecht Askren vs. Kadestam

ONE Championship: Hoofdgevecht zal tussen Ben Askren en Zebaztian Kadestam zijn in Shanghai!

De grootste sportmedia-groep in de Aziatische geschiedenis, ONE Championship ™ (ONE), heeft onlangs zijn inaugurele evenement in Shanghai, China, aangekondigd dat op 2 september in Shanghai in het Oriental Sports Centrum zal plaatsvinden. De bruisende metropool zal gastheer zijn voor ONE CHAMPIONSHIP: SHANGHAI, met het absoluut beste in lokaal en internationaal vechtsporttalent. In het hoofdgevecht keert ONE Welterweight World Champion Ben Askren (Verenigde Staten) terug naar de ONE Championship-kooi om zijn titel te verdedigen tegen de uitdager Zebaztian Kadestam (Zweden).

China is een van onze grootste markten

Chatri Sityodtong, voorzitter en CEO van ONE Championship, verklaarde: "China is een van onze grootste markten en de focus is op het feit dat de rijke culturele geschiedenis van de vechtsporten in China naar de voorgrond komt. Het is een genot om eindelijk ons ​​eerste evenement in de prachtige stad Shanghai aan te kondigen. Wij komen daar graag en staan klaar om de meest authentieke vertoning van vechtsporten te mogen tonen.

Met een opwindend hoofdevenement voor onze fans in Shanghai, is Ben Askren klaar om zijn ONE Welterweight World Championship tegen de Zweedse uitdager Zebaztian Kadestam te verdedigen. De interessante botsing van stijlen zou de fans een solide matchup moeten geven. Bovendien hebben we een geweldige kaart voor fans over de hele wereld gepland. Dit is een live evenement dat je niet wilt missen!"

ONE Championship populairder dan de UFC

ONE is een stevige opmars aan het maken in de Aziatische landen, men is hard op weg om de UFC op de tweede plek te zetten. Deze doen er overigens veel aan om het MMA in Azië naar zich toe te trekken. Echter, met kennis van de Aziatische markt en een directie die bestaat uit experts uit de regio, heeft One een streepje voor. Ook voor vechters wordt het steeds interessanter om voor ONE uit te komen en dit evenement in Shanghai zal daar zeker aan bijdragen. Overigens is Glory ook met haar eerste evenement in China vertegenwoordigd en morgen wordt er bekend gemaakt tegen wie Rico Verhoeven vecht op dat evenement.

ONE Championship Shanghai: Hoofdgevecht Askren vs. Kadestam

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws