ONE Championship lanceert App voor gratis live wedstrijden kijken - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONE Championship lanceert App voor gratis live wedstrijden kijken

ONE Championship lanceert App voor gratis live wedstrijden kijken

Later dit jaar lanceert ONE Championship een nieuwe mobiele app om hun live-evenementen te bekijken. ONE Championship maakt zich op voor een druk jaar en de plannen omvatten de lancering van een nieuwe mobiele app om hun live evenementen te promoten. Eerder vandaag kwam er een persbericht naar buiten waarin een recente persconferentie wordt gedocumenteerd die in Manila werd gehouden voorafgaand aan ONE’s volgende evenement ONE: Heroes of Honor. Deze bevatte een voetnoot over de lancering van de nieuwe app.

ONE Championship lanceert App voor gratis live wedstrijden kijken

Blockbuster met live evenementen

Er werd geen exacte datum van uitgave vermeld, maar ONE Championship chief executive Chatri Sityodtong gelooft dat het de manier zal veranderen waarop ONE Championship-inhoud kan worden geconsumeerd. “De nieuwe ONE Championship mobiele app is een echte game changer in de wereld van vechtsporten. “Binnenkort hebben fans toegang tot al onze blockbuster live-evenementen en een complete bibliotheek met high-definition content in hun eigen hand, allemaal gratis en je kunt overal ter wereld kijken. Het gaat ONE Championship naar een hoger niveau tillen”, aldus Chatri Sityodtong.

Straks wereldwijd gratis te zien

Voor fans in Groot-Brittannië en Ierland zitten ONE-evenementen momenteel achter een paywall (£ 7 / € 8) en worden gedistribueerd via een service genaamd Cleeng. Wat op dit moment onduidelijk is, is of de evenementen Pay-per-view blijven of dat ze straks wereldwijd gratis zijn, zoals hierboven gesuggereerd. Het meest waarschijnlijke scenario is echter dat ONE door blijft gaan met het pay-per-view-model en dat men de app zelf gratis kan downloaden.

Bekijk ook

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page