ONE Championship kondigt haar debuut in Japan aan Nieuws
Nieuws

ONE Championship kondigt haar debuut in Japan aan

ONE Championship kondigt haar debuut in Japan aan

Samen sterk

Geleid door de Voorzitter en CEO van ONE Championship, Chatri Sityodtong, waren meerdere ONE Championship-vechters waaronder Angela Lee, Bibiano Fernandes, Shinya Aoki, Brandon Vera en Garry Tonon aanwezig. "Samen kunnen we de wereld inspireren om te wandelen in de ware waarden van vechtsporten - integriteit, nederigheid, eer, respect, moed, discipline en mededogen. We kijken er naar uit om jullie allemaal weer te zien, precies hier in maart 2019. "

Foto: ONE Championship
Foto: ONE Championship

Sityodtong heeft vervolgens de ONE Championship 2019 evenementenkalender aangekondigd, waardoor de organisatie terugkeert naar zijn sterke wortels in Singapore, de Filippijnen, Maleisië, Indonesië, Myanmar, China en Thailand. Het onthulde ook een verdere datum voor Tokyo met een andere show die in Oktober plaatsvindt.

Sityodtong vervolgde:

"Ik ben verheugd de eerste 24 van de 30 evenementen van ons drukke schema van 2019 op ONE Championship aan te kondigen. Naast de eerste 24 live-evenementen die gepland zijn voor alle sportfans in Azië, zullen er minstens 6 ONE Warrior Series-evenementen zijn die het absolute beste in gevechtskunst zullen blijven tonen, geleverd door onze vechtkunst superhelden.

"Natuurlijk zijn al onze live-evenementen beschikbaar op de ONE Super-app. 2018 is nog niet voorbij en we hebben nog steeds veel geweldige dingen gepland, maar 2019 wordt alweer een geweldig jaar voor ons. "

ONE Championship 2019 Evenementenkalender

Jakarta, Indonesië Manila, Filippijnen Bangkok, Thailand Singapore
19-jan 25-jan 16-feb 22-feb
Yangon, Myanmar Tokio, Japan Manila, Filippijnen Jakarta, Indonesië
08-mrt 31-mrt 05-apr 04-mei
Bangkok, Thailand Singapore Beijing, China Macau, China
11-mei 17-mei 07-jun 15-jun
Kuala Lumpur, Maleisië Guangzhou, China Manila, Filippijnen Bangkok, Thailand
28-jun 20-jul 02-aug 17-aug
Ho Chi Minh, Vietnam Tokio, Japan Jakarta, Indonesië Shanghai, China
06-sep 11-okt 26-okt 09-nov
Singapore Kuala Lumpur, Maleisië Manila, Filippijnen Seoul, Zuid-Korea
22-nov 06-dec 13-dec 20-dec
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws