ONE Championship komt met Fantasy Game – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONE Championship komt met Fantasy Game

ONE Championship komt met Fantasy Game

ONE Championship komt met Fantasy Game

Fans zullen binnenkort hun ONE Championship kennis en inzicht op de proef kunnen stellen.

Binnenkort lanceert ’s werelds grootste vechtsportorganisatie een fantasiespel dat mensen over de hele wereld kunnen spelen op de ONE Super App.

De game, ONE Fantasy genaamd, biedt fans de mogelijkheid om een ​​team van vechters te kiezen uit een wedstrijdkaart met een toegewezen aantal credits, de atleten dienovereenkomstig te rangschikken op basis van hun vertrouwen in de teamleden.

Betrokkenheid

Als de vechters hun respectievelijke wedstrijden winnen, vallen er punten te verdienen voor elke voorspelling die juist gedaan is. Met de game wil ONE het publiek nog meer betrekken bij de gevechten en toernooien.

“Maar het belangrijkste is dat het spelen van dit fantasiespel de kijkervaring bij ONE Championship verbetert. Je zult meer emotioneel worden in de gevechten en de atleten, enthousiast zijn om te zien of je teamlid een overwinning haalt,” zegt een woordvoerder van ONE.

Ga de uitdaging aan

“Er is niets beter dan contact maken met je vrienden, familieleden en collega’s door een spel te spelen. Door ONE Fantasy te spelen, kun je een sportevenement van wereldklasse bekijken terwijl je een leuke uitdaging aangaat. “

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page