ONE Championship gaat het bloederige blote vuist boksen toevoegen Nieuws
Nieuws

ONE Championship gaat het bloederige blote vuist boksen toevoegen

ONE Championship gaat het bloederige blote vuist boksen toevoegen
ONE Championship gaat het bloederige blote vuist boksen toevoegen

Als het aan ONE Championship baas Chatri Sityodtong ligt start zijn organisatie met bare knuckle boksen.

Het grootste MMA-bedrijf in Azië zou graag Lethwei 'monster' Dave Leduc willen rekruteren zodra de coronaviruspandemie afneemt. Voortdurende uitbraken van het coronavirus hebben Chatri Sityodtong belemmerd om One Championship-evenementen te houden.

De vechtpromotor, misschien wel de krachtigste figuur in Aziatische vechtsporten, hield eind februari voor het laatst een show en moest deze week een geplande show voor 29 mei in Manilla annuleren. Sityodtong vertelde Insider dat hij niet opgeeft, "achter de schermen doorgaat" en vastbesloten is zo snel mogelijk, op zo veilig mogelijke manier gevechten te brengen.

Blote vuist de pure vorm van vechten

Sityodtong voegt ook de brute en bloederige Birmese blote vuist krijgskunst Lethwei toe aan zijn evenementen en zei zelfs dat hij graag de beroemdste Lethwei-beoefenaar Dave Leduc zou willen rekruteren, een deskundige kopstoot knokker. 'Ik hou van Dave Leduc,' zei Sityodtong. 'Die vent is een monster.'

"One Championship is een viering van alle vechtsporten, niet alleen van gemengde vechtsporten", vertelde Sityodtong begin april in een interview aan Insider. "We hebben Lethwei eerder op een undercard gedaan en na de corona crisis willen wij deze verder gaan brengen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws