ONE Championship events tot nader order achter gesloten deuren Nieuws
Nieuws

ONE Championship events tot nader order achter gesloten deuren

ONE Championship events tot nader order achter gesloten deuren
ONE Championship events tot nader order achter gesloten deuren

Alle ONE Championship events zullen tot 29 mei achter gesloten deuren plaatsvinden.

Vier events zijn allemaal verplaatst naar Singapore zo melde CEO van ONE Chatri Sityodyong die het nieuws op Facebook deelde. Het betekent dat het ONE: ‘Infinity’ 1-evenement in Jakarta op 10 april niet meer zal plaatsvinden net als die in Ho Chi Minh City en Kuala Lumpur.

Er zullen echter op 17 april, 24 april, 1 mei en 8 mei televisie-evenementen worden gehouden in Singapore. Dit betekent dat het aantal gevechten dat door ONE Championship wordt gepromoot niet noodzakelijkerwijs wordt verminderd. ONE: ‘Infinity’ 1 staat nu voorlopig gepland voor de MOA Arena op 29 mei.

Uitstel is geen afstel

Al geboekt voor ONE: ‘Infinity’ 2 is een zwaargewicht titelgevecht tussen kampioen Brandon Vera en uitdager Arjan Bhullar en een lichtgewicht titelgevecht tussen kampioen Christian Lee en uitdager Iuri Lapicus. ONE: ‘Infinity’ 1 in Jakarta was voorzien van een vlieggewicht titelgevecht tussen kampioen Adriano Moraes en uitdager Demetrious Johnson.

Ook zou er een middengewicht titelgevecht tussen kampioen Aung La Nsang en uitdager Vitaly Bigdash plaatsvinden. Nederlandse vechters zijn ook de dupe van de verplaatsingen dan wel annuleringen zo zouden Santino Verbeek en Brown Pinas in Ho Chi Minh City, Vietnam vechten maar is dit uitgesteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws