ONE Championship en Pancrase starten exclusieve samenwerking Nieuws
Nieuws

ONE Championship en Pancrase starten exclusieve samenwerking

ONE Championship en Pancrase starten exclusieve samenwerking
ONE Championship en Pancrase starten exclusieve samenwerking

ONE Championship (ONE) heeft aangekondigd dat het een exclusieve partner zal zijn van de Japanse vechtsport organisatie Pancrase.

Pancrase is een vechtsportorganisatie die in 1993 in Japan is opgericht door professionele worstelaars Masakatsu Funaki en Minoru Suzuki, met de oorsprong van zijn naam gebaseerd op pankration, een vorm van gevechtsport in de Oude Olympische Spelen.

Nadat een soortgelijk partnerschap aangekondigd werd in januari met Shooto, zal deze samenwerking ook ONE Championship zien samenwerken met Pancrase om Pancrase-atleten de gelegenheid te bieden hun vechtsportentalenten te presenteren en hun vaardigheden verder te ontwikkelen op een wereldwijd platform.

Interessante uitwisselingen

Onder de voorwaarden van het partnerschap krijgen alle Professional Pancrase World Champions de kans om deel te nemen aan ONE Championship, 's werelds grootste vechtsportorganisatie. Sporters die meedoen aan het Neo-Blood-toernooi van Pancrase, krijgen ook de kans om deel te nemen aan de ONE Warrior-reeks van ONE Championship.

LEES OOK: ONE Championship in gesprek met UFC veteraan St-Pierre

Pancrase heeft al een aantal Japanse ONE Championship topatleten geproduceerd. Dit omvat onder andere Yuya Wakamatsu, een Pancrase-vlieggewichtkampioen die het moet opnemen tegen 12-voudig wereldkampioen en UFC-veteraan Demetrious Johnson in de komende ONE Flyweight World Grand Prix die plaatsvindt op ONE: A NEW ERA op 31 maart in de Ryogoku Kokugikan in Tokyo, Japan .

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws