ONE Championship CEO Chatri Sityodtong ontmoet Barack Obama Nieuws
Nieuws

ONE Championship CEO Chatri Sityodtong ontmoet Barack Obama

ONE Championship CEO Chatri Sityodtong ontmoet Barack Obama
ONE Championship CEO Chatri Sityodtong ontmoet Barack Obama

De man achter ONE Championship voorzitter en CEO Chatri Sityodtong was recent op bezoek bij een van de meest invloedrijke wereldleiders van het afgelopen decennium.

Barack Obama, de voormalige president van de Verenigde Staten, heeft met zijn Obama Foundation een non-profitorganisatie met de missie 'rond Azië gereisd met als doel' mensen te inspireren tot actie, hen in staat te stellen hun wereld ten goede te veranderen en hen te verbinden zodat ze samen meer kunnen bereiken. ”

Obama sprak vorige week met honderden aanwezigen bij de leiders van de Obama Foundation 2019: Asia-Pacific Convening in Kuala Lumpur, Maleisië. Hij stak echter ook tijd in contact met andere prominenten en industriële leiders in de regio Zuidoost-Azië, waaronder Sityodtong.

Ex wereldleider met visie

"Ik werd uitgenodigd om met President Barack Obama ongeveer een uur lang een privévergadering in zijn hotelsuite te houden met een paar andere CEO's om zaken in Azië te bespreken", schreef Sityodtong op Facebook. Tijdens de bijna 60-minuten durende bijeenkomst luisterde Obama aandachtig naar zijn gasten.

"Als grote sportfan en basketbalspeler zelf, kon president Obama de belangrijke rol van ONE Championship in het vormgeven van cultuur, waarden en samenleving voor de volgende generatie over de hele wereld onmiddellijk waarderen," voegde de ONE Championship voorzitter en CEO toe

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws