ONE Championship breekt kickboks en MMA kijkcijfers record Nieuws
Nieuws

ONE Championship breekt kickboks en MMA kijkcijfers record

ONE Championship breekt kickboks en MMA kijkcijfers record
ONE Championship breekt kickboks en MMA kijkcijfers record

Dat ONE Championship haar weg om de grootste vechtsport organisatie te worden in een ijltempo voortzet lijkt duidelijk.

Maandag maakte het bedrijf bekend dat zij met de uitzending van hun 100ste event welke gehouden werd op 13 oktober in Japan, alle kickboks en MMA kijkcijfers records heeft doorbroken. Het event trok wereldwijd 85 miljoen kijkers op alle platformen volgens officiële gegevens van Nielsen, YouTube, Facebook en Twitter.

Chatri Sityodtong, voorzitter en CEO van ONE Championship, verklaarde: “Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ONE: CENTURY alle kijkersrecords heeft verbroken en vandaag de dag het meest bekeken vechtsportevenement in de geschiedenis is met meer dan 85 miljoen kijkers wereldwijd. "

De grootste aller tijden

Alleen al in China werden meer dan 10 miljoen kijkers aangetrokken via live terrestrische tv en digitale platforms. Azië is 's werelds grootste mediamarkt op het gebied van kijkers met meer dan 3 miljard in dezelfde tijdzone van 3 uur. ONE Championship wordt elke week uitgezonden op free-to-air TV en digitale platformen in elk groot land in Azië en daarbuiten.

Het evenement bestond uit twee full-scale wereldkampioenschapskaarten met 28 wereldkampioenen verdeeld over meerdere vechtsporten, wereldkampioenschappen titelwedstrijden, World Grand Prix kampioenschappen finales en wereldkampioen versus wereldkampioen match-ups.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws