ONE Championship baas Chatri Sityodtong: Man van het jaar 2019 Nieuws
Nieuws

ONE Championship baas Chatri Sityodtong: Man van het jaar 2019

ONE Championship baas Chatri Sityodtong: Man van het jaar 2019
ONE Championship baas Chatri Sityodtong: Man van het jaar 2019

Dat hij zich de laatste jaren ontzettend heeft ingespannen om de vechtsporten te promoten, daarvoor wordt Chatri Sityodtong nu geëerd.

De drijvende kracht achter de grootste en snelst groeiende vechtsport organisatie uit Azie, ONE Championship is opgenomen in de Hall of Fame van het bekende Black Belt magazine. Via Facebook maakte Sityodtong het nieuws zelf bekend.

"Ik voel me echt vereerd door Black Belt Magazine voor de introductie in de Hall of Fame (naast legendarische krijgskunstenaars zoals Bruce Lee, ie Jackie Chan, Chuck Norris, Demetrious Johnson, Georges St-Pierre en vele anderen) en voor het selecteren van mij als de Man van het jaar 2019," zegt Sityodtong op Facebook.

Met hart en ziel

"Hoewel ik niet werk voor prijzen of erkenning, ben ik nog steeds erg dankbaar. Geluk speelt een grote rol in het leven en ik weet dat ik veel geluk en zegeningen heb ontvangen in mijn leven. Ik stort mijn hart en ziel elke dag in mijn werk omdat ik de wereld ten goede wil veranderen. "

"Ik bezit geen luxe auto's of dure kleding of mooie horloges. Het enige wat ik heb is een brandend verlangen om iets waardevols te doen met mijn leven. Vechtsporten is waar ik van hou. Vechtsporten is wie ik ben. " Onlangs werd bekend gemaakt dat ONE in geldproblemen zou verkeren, echter heeft de organisatie daar elf nog niets over naar buiten gebracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws