ONE Championship App; gratis en live vechtsport evenementen kijken! Nieuws
Nieuws

ONE Championship App; gratis en live vechtsport evenementen kijken!

ONE Championship App; gratis en live vechtsport evenementen kijken!

ONE Championship App; gratis en live vechtsport evenementen kijken!

ONE Super App" is beschikbaar voor mobiele platforms zoals Android en iOS

ONE Championship officials hebben vandaag de nieuwe mobiele app aangekondigd waarmee gebruikers live-evenementen gratis kunnen bekijken zonder geografische beperkingen of blokkering. Dit houdt in dat je dus geen VPN meer hoeft te gebruiken of een Hide My Ass programma op internet. De app genaamd "ONE Super App" is beschikbaar voor mobiele platforms zoals Android en iOS. Het maakt deel uit van een deal met Singtel en zijn mobiele partners Globe en Telkomsel. De App is te downloaden in de diverse App Stores.

Einde voor de Pay per view industrie?

Met de komst van de ONE Super App lijkt de toekomst voor de PPV (Pay Per View) programma's in het geding te komen. Dit door velen als oubollig en achterhaalde systeem waar veel geld mee verdiend kan worden gezien als passe valt nog te bezien er gaan immers miljoenen in om. ONE Championship keert volgende week terug. "ONE Championship 72: Grit and Glory" vindt plaats op 12 mei in het Jakarta Convention Center in Indonesië, en de lichtgewichtkampioen Alex Silva (7-1) ontmoet Yoshitaka Naito (12-1) in de headliner.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws