ONE Championship App; gratis en live vechtsport evenementen kijken! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONE Championship App; gratis en live vechtsport evenementen kijken!

ONE Championship App; gratis en live vechtsport evenementen kijken!

Het wordt blijkbaar nu een stuk eenvoudiger om ONE Championship evenementen te bekijken, ONE lanceert een baanbrekend initiatief door een gratis App te lanceren waarop je alle ONE evenementen ook nog eens gratis kunt bekijken. En dat is goed nieuws voor de Nederlandse vechtsport fans, want er competeren sinds kort enkele Nederlandse kickboksers in de onlangs gelanceerde kickboks league van ONE Championship.

ONE Championship App; gratis en live vechtsport evenementen kijken!

ONE Super App” is beschikbaar voor mobiele platforms zoals Android en iOS

ONE Championship officials hebben vandaag de nieuwe mobiele app aangekondigd waarmee gebruikers live-evenementen gratis kunnen bekijken zonder geografische beperkingen of blokkering. Dit houdt in dat je dus geen VPN meer hoeft te gebruiken of een Hide My Ass programma op internet. De app genaamd “ONE Super App” is beschikbaar voor mobiele platforms zoals Android en iOS. Het maakt deel uit van een deal met Singtel en zijn mobiele partners Globe en Telkomsel. De App is te downloaden in de diverse App Stores.

Einde voor de Pay per view industrie?

Met de komst van de ONE Super App lijkt de toekomst voor de PPV (Pay Per View) programma’s in het geding te komen. Dit door velen als oubollig en achterhaalde systeem waar veel geld mee verdiend kan worden gezien als passe valt nog te bezien er gaan immers miljoenen in om. ONE Championship keert volgende week terug. “ONE Championship 72: Grit and Glory” vindt plaats op 12 mei in het Jakarta Convention Center in Indonesië, en de lichtgewichtkampioen Alex Silva (7-1) ontmoet Yoshitaka Naito (12-1) in de headliner.

Bekijk ook

Doping levensgevaarlijk! ‘Vechtsportautoriteit haalt uit’

Doping is en elke sport aanwezig en de bestrijding is niet altijd even eenvoudig.

‘Ik sloop hem!’ Holzken belooft Rus pak slaag

Nieky Holzken maakt op 26 maart zijn terugkeer naar de ONE kickboksring

Genadeklap! UFC zet vechter na 14 jaar op straat

De vechtsport organisatie koos ervoor zijn contract niet te verlengen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page